FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zmaga je največja nagrada

Nogometaši Domžal so v soboto prekinili niz štirih tekem brez zmage in v ljubljanskih Stožicah osvojili svoj drugi paket treh točk. Dvakratni državni prvaki so še tretjič zapored slavili na največjem stadionu v Sloveniji, za visoko zmago s 3:0 pa so zadeli Slobodan Vuk, Enis Đurković, ki je dosegel avtogol in Joshua Parker, za katerega je bil to prvenec v najmočnejši slovenski nogometni ligi in tudi v dresu Domžal.

Matej Oražem, Luka Elsner, Jan Košir

Trener Luka Elsner je glede na tekmo z Luko Koper storil dve zamenjavi v udarni enajsterici. Darko Zec je po odsluženi kazni zasedel stalno mesto v centralni obrambi, Joshua Parker pa je na položaju levega krilnega nogometaša zamenjal Gorana Vuka. Poleg starejšega od bratov Vuk je iz prve postave izpadel še Žiga Kous, ki ga je na desnem bočnem položaju zamenjal Nejc Skubic. Domžalčani so pokazali veliko mere borbenosti in želje, zaznati pa je bilo tudi pravi moštveni duh. 31-letni strateg je po svoji prvi zmagi v vlogi glavnega trenerja izpostavil pomembnost uspeha za vzdušje v ekipi, kljub visoki zmagi pa je ostal skromen in miren.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB