FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Minimalen poraz proti Kopru

Nogometaši Domžal so v sedmem kolu Prve lige Telekom Slovenije gostili Luko Koper. Tekmo je zaznamoval debi novega trenerja dvakratnih državnih prvakov, Luke Elsnerja, ki je svojo pot na klopi Domžal začel z nesrečnim porazom 0:1.

Slobodan Vuk

Domžalčani so tekmo začeli pogumno in si hitro priigrali prvo priložnost. V drugi minuti je strel Gorana Vuka ubranil izjemno razpoloženi vratar gostov Igor Nenezić. V 15. minuti so Koprčani izpeljali lepo akcijo, ki jo je z natančnim strelom v spodnji desni kot zaključil Mitja Lotrić. Kljub vodstvu gostov so domačini nadaljevali z igro kratkih podaj, s katero so si pripravili tudi veliko udarcev iz kota. Po enem izmed njih so prišli do enajstmetrovke, ki jo je izvedel Goran Vuk. Njegovo namero je ukanil Nenezić in žogo odbil. Že v naslednjem napadu je bil v priložnosti Slobodan Vuk, a je znova odlično posredoval Nenezić.

Joshua Parker

Tudi v drugi polčas so Domžalčani krenili odločno. Pritiskali so proti vratom Kopra, na drugi strani pa so se gostje osredotočali na hitre protinapade. V 57. minuti je po strelu Mateja Pučka odlično posredoval domžalski vratar Nejc Vidmar, na drugi strani pa so imeli Domžalčani neprestano terensko premoč, vendar nikakor niso uspeli ukaniti gostujoče obrambe. Proti koncu tekme je dvakrat poizkusil rezervist Joshua Parker. v 83. minuti je je meril mimo vrat, štiri minute prej pa se je znova izkazal vratar Nenezić, ki je bil najboljši posameznik na tekmi.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB