FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: S tekme v tekmo igrati bolje

Za nogometaši Domžal je bil četrtkov začetek dneva neobičajen. Novo strokovno vodstvo  članskega moštva Nogometnega kluba Domžale se je odločilo svoje varovance popeljati na Zbilje, kjer so se med številnimi labodi na tamkajšnjem jezeru popeljali s čolni.

Nejc Skubic

V sproščenem okolju prelepe narave se je, kot se za športnike tudi spodobi, našel tudi čas za regato. V konkurenci osmih čolnih je po naših podatkih zmagala posadka s kapetanom na krovu, torej Darko Zec, Denis Ljubović in Draško Božović.


Oba Nejca v ekipi, vratar Vidmar in branilec Skubic, pa sta se preizkusila tudi v vožnji z vodnim kolesom. Slednji je po opravljenem krogu po Zbiljskem Jezeru izrazil zadovoljstvo nad potezo strokovnega vodstva, dotaknil pa se je tudi sobotne tekme proti Luki Koper, ki se bo v Športnem parku Domžale začela ob 17:30.  


Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB