FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Potrebujemo zmago

Člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale je pod pričakovanji krenilo v novo sezono državnega prvenstva. Na šestih tekmah je moštvo, ki ga je do nedeljske razrešitve vodil trener Stevan Mojsilović, doseglo zmago, tri remije in dva poraza. Drugega je doživelo v soboto v Velenju, kjer so domačini dvakratne državne prvake nadigrali in slavili s 3:1.

Slobodan Vuk

Edini gol za Domžale je dosegel Slobodan Vuk, ki je v igro vstopil na začetku drugega polčasa. Postavni napadalec je po lepi podaji Draška Božovića zadel z glavo in dosegel svoj prvi zadetek v tekočem prvenstvu. 23-letni Kamničan je bil po tekmi razumljivo slabe volje, razlogov za zadnje slabe predstave svoje ekipe pa ne pozna.


Po nizu treh tekem brez zmage se je vodstvo Nogometnega kluba Domžale odločilo za zamenjavo trenerja. Naslednika 46-letnega Stevana Mojsilovića bo klub uradno predstavil na novinarski konferenci v sredo ob 12:00.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB