FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Kaznovani za vsako napako

Za nogometaši Domžal je tekma, v kateri so se vsi ključni trenutki obrnili v prid nasprotnika, ki je to s pridom izkoristil. Čeprav je Krka povedla že v 14. minuti, se je ključni trenutek zgodil v 43. minuti, ko je po igranju z roko sodnik Dragoslav Perić izključil branilca Domžal Nejca Skubica.

Darko Zec in Erik Janža

Dvakratni državni prvaki so tako pred kot tudi po izključitvi narekovali ritem igri, a s to razliko, da so imeli Novomeščani ob številčni prednost veliko več prostora za nevarne protinapade. Potem, ko so imeli gostje v prvem polčasu nekaj izjemnih priložnosti za izenačenje, so v drugem delu tekme domači dodobra zaprli poti do svojega gola, na nasprotni strani pa sta za visoko zmago s 3:0 zadela še Josip Marošević in Adnan Bešić. Pomočnik trenerja Luka Elsner se je po tekmi strinjal, da je bila njegova ekipa kaznovana za vsako napako, ki jo je storila. Kljub bolečemu porazu pa je prepričan, da se bodo igralci iz te izkušnje veliko naučili in da se v nadaljevanju prvenstva takšni porazi ne bodo več dogajali.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB