FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prvi poraz v sezoni

Nogometaši Domžal so v četrtem kolu doživeli prvi poraz v novi sezoni. Na gostovanju v Novem mestu jih je v peklenski vročini, ob začetku tekme je bila temperatura zraka v senci kar 39 stopinj Celzija, s 3:0 premagala Krka. Slednja je vknjižila svojo prvo zmago po vrnitvi v najmočnejšo slovensko ligo.

Rudi Požeg Vancaš

Domžalčani so tekmo začeli odločno, vendar niso uspeli nevarneje ogroziti gostujočih vrat. Na drugi strani pa so bili v 14. minuti, po igranju z roko Nejca Skubica na sredini igrišča, nepazljivi v obrambi. Domačini so na hitro izvedli prosti strel in Luka Volarič je z lob udarcem premagal vratarja Nejca Vidmarja. Varovanci Stevana Mojsilovića so nemudoma krenili po izenačenje, a Aleks Pihler in Rudi Požeg Vancaš nista uspela uspešno zaključiti dveh izrazitih priložnosti. Ob koncu prvega polčasa je bil, ob sporni odločitvi sodnika Dragoslava Periča, zaradi namernega igranja z roko izključen Nejc Skubic in Domžalčani so v drugi polčas krenili z igralcem manj.

Nejc Vidmar

Čeprav so bili številčno podrejeni, so dvakratni državni prvaki poizkušali priti do izenačenja, na drugi strani pa so imeli gostje veliko prostora za protinapade. Nekajkrat je odlično posredoval vratar Vidmar, ki pa je moral kljub temu do konca tekme še dvakrat pobrati žogo iz svoje mreže. V 59. minuti ga je premagal Josip Marošević, v 64. pa nekdanji nogometaš Domžal Adnan Bešić. Domžalčani bodo po treh zaporednih gostovanjih 10. avgusta ob 20:30 v Športnem parku gostili Zavrč.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB