FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Krka - Domžale 3:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 4. KOLO
sobota, 03.08.2013 ob 18:00
Portoval Novo mesto, 550 gledalcev
Strelci: 1:0 Volarič 14', 2:0 Marošević 59', 3:0 Bešić 66'

Sodniki: Dragoslav Perić (Portorož), Jure Praprotnik (Ljubljana), Mitja Podobnik (Veliki Gaber), Roman Glažar (Hajdina). Delegat: Iztok Gustinčič (Portorož).

Krka - Domžale

KRKA
DOMŽALE
31 Obradovič Matko 41 Vidmar Nejc
5 Vučkić Alen 2 Skubic Nejc
6 Volarič Luka 5 Zec Darko
7 Krcić Amer 7 Požeg Vancaš Rudi
8 Marošević Josip 9 Vuk Goran
11 Ihbeisheh Jaka 15 Gorenc Stankovič Jon
14 Novosel Andrija 18 Pihler Aleks
17 Dežmar Danijel 64 Janža Erik
20 Mbognou Thierry Alain 77 Gabrić Drago
21 Cvijanović Miroslav 92 Kous Žiga
27 Bešić Adnan 99 Banović Igor


13 Božjak Domen 1 Balažič Izidor
9 Košnik Anže 8 Božović Draško
10 Mojstrović Denis 11 Mijić Miloš
15 Ejup Leo 17 Kovjenić Marko
19 Kramar Urban 27 Dobrovoljc Gaber
23 Pavič Luka 29 Balkovec Jure
77 Kastrevec Žiga 90 Husmani Zeni

Strelci:
1:0 Volarič 14', 2:0 Marošević 59', 3:0 Bešić 64'
Menjave:
Krka: Volarić - Košnik 57', Bešić - Kramar 78', Marošević - Kastrevec 86'
Domžale: Požeg Vancaš - Mijić 46', G. Vuk - Božović 46', Janža - Kovjenić 67'
Rumeni kartoni: Pihler 57'
Rdeči karton: Skubic 43'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Ajdina Mulalića, Tadeja Remsa, Žana Majerja, Anžeta Jelarja, Slobodana Vuka in Denisa Ljubovića. Temperatura zraka v Novem mestu je bila uro pred tekmo 39 stopinj Celzija.

90+3. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perić je označil konec tekme.

90+1. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostoru je bil najvišji vratar Obradović.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil dve minuti dodatka tekme.

88. minuta: Novomeščani so znova krenili v hiter protinapad. Krcić je v kazenskem prostoru našel Kramarja, ki je bil sam pred vrati Domžal. Njegov poizkus je znova uspešno ubranil vratar Vidmar.

87. minuta: Kous je prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je s prve na volej streljal Mijić. Meril je mimo domačih vrat.

86. minuta: V ekipi Krke je Maroševića zamenjal Kastrevec.

86. minuta: Novosel je v ogenj poslal Kramarja, ki je sam krenil proti vratom Domžal. Znotraj kazenskega strela je poizkušal s strelom, a se je izkazal vratar Vidmar, ki je žogo odbil.

85. minuta: Gabrić je priboril kot z desne strani. Po podaji Kousa je z glavo streljal Zec, a je meril previsoko.

78. minuta: V ekipi Krke je Bešića zamenjal Kramar.

78. minuta: Banović je storil napako na polovici Domžal. Marošević in Krcić sta odigrala dvojno podajo in nekdanji igralec Domžal je sam krenil proti gostujočim vratom. Poizkušal je s preigravanjem, a je bil uspešnejši vratar Vidmar.

77. minuta: Bešić je preigraval na desni strani kazenskega prostora. Podal je v sredino do Krcića, ki je z 11 metrov meril nekoliko previsoko.

72. minuta: Gorenc Stanković je ukradel žogo na sredini igrišča. Mijić je potegnil po levi strani in v sredini našel Kousa. Ta je s 25 metrov meril mimo domačih vrat.

67. minuta: V ekipi Domžal je Erika Janžo zamenjal Marko Kovjenić.

3:0 Bešić; 66. minuta:
Krka je krenila v hiter protinapad. Krcić je zaposlil Maroševića, ki je sam krenil proti vratom Domžal. V dvoboju ena na ena je bil uspešnejši vratar Vidmar, ki je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji s kota Krcića je zaspala gostujoča obramba. Žoga je prišla na vrh kazenskega prostora, kjer je močno v spodnji desni kot streljal Bešić in premagal vratarja Vidmarja.

60. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Zec z glavo streljal mimo leve vratnice.

2:0 Marošević; 59. minuta:
Krka je po podaji z avta prišla do strela proti vratom. Po močnem strelu Košnika je Vidmar žogo uspel odbiti predse, kjer pa je bil Marošević. Napadalec Krke je iz neposredne bližine žogo zabil pod prečko.

57. minuta: V ekipi Krke je Volariča zamenjal Košnik. Sodnik Dragoslav Perić pa je na zahtevo četrtega sodnika s klopi poslal predstavnika domžalskega kluba Mateja Oražma.

57. minuta: Zaradi prekrška nad Volaričem je rumeni karton prejel Aleks Pihler.

55. minuta: Kous je na desni strani spretno preigral Bešića. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Mijić. S sedmih metrov je meril previsoko.

49. minuta: Gabrić je pobegnil po levi strani. Poslal je nekoliko premočan predložek, a je bil dovolj hiter Mijić. Žogo je zavrnil do Božovića, ki je z desnega roba kazenskega prostora meril mimo daljše vratnice.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal. Stevan Mojsilović je med odmorom v slačilnici pustil Rudija Požega Vancaša in Gorana Vuka, namesto njiju sta zaigrala Miloš Mijić in Draško Božović. Na mesto centralnega branilca se je po izključitvi Skubica preselil Igor Banović.

45+3. minuta: Sodnik Dragoslav Perić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Janža je odbil za kot Krke. Novosel je podal na prvo vratnico, kjer je nespretno v nov kot odbil Gorenc Stanković. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice. V drugo je Novosel podal predaleč.

45+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil dve minuti sodnikovega dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Prosti strel s 25 metrov je izvajal Marošević, ki je meril nekoliko previsoko.

Rdeči karton Skubic; 43. minuta:
Zaradi namernega igranja z roko je rdeči karton prejel Nejc Skubic. Igralci Krke so poizkušali s podajo za hrbet gostujoče obrambe, ki je bila namenjena napadalcu Maroševiću. Podajo je z roko preprečil Skubic in čeprav je bil Marošević najverjetneje v prepovedanem položaju, je sodnik Perić izključil domžalskega branilca.

38. minuta: Janža je priboril kot z leve strani. Kous je poslal predložek pred vrata, kjer je s pestmi odbil vratar Obradović.

33. minuta: Kous je priboril kot z desne strani. Po podaji Kousa je z glavo uspešno odbil Krcić.

29. minuta: Domžalčani so si priigrali prvi kot na tekmi. Po podaji Kousa so domači pred vrati uspešno izbili.

27. minuta: Marošević se je po mnenju stranskega sodnika Praprotnika ognil zanki prepovedanega položaja. Z leve strani je prodrl v kazenski prostor, kjer je močno sprožil. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Vidmar.

26. minuta: Kous je znova poslal predložek z desne strani. Žoga je na drugi strani prišla do Banovića, ki je podal v sredino. Z 10 metrov je čez vrata meril Požeg Vancaš.

25. minuta: Marošević je prodiral po levi strani. Znotraj kazenskega prostora se je odločil za močan strel, vendar je vratar Vidmar žogo zanesljivo ujel.

25. minuta: Domžalčani so poslali dolgo žogo na desno stran, kjer je pobegnil Kous. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer je za trenutek odbil Obradovič. Žoga je prišla do Požega Vancaša, ki je poizkušal s preigravanjem, a mu je žogo izpod nog izbil vratar Obradovič.

24. minuta: Tekma se nadaljuje, Domžalčani pa še naprej narekujejo ritem igri.

23. minuta: Zaradi neznosne vročine je sodnik Dragoslav Perič označil kratek odmor.

21. minuta: Banović je na levi strani v ogenj poslal Gorana Vuka. Ta je prodrl vse do kazenskega prostora, kjer je podal na desno stran do osamljenega Pihlerja. Ta je s 13 metrov meril proti vratom, a je vratar Obradovič z odlično obrambo žogo odbil. Ta je prišla do Gorenca Stankovića, ki je z 18 metrov meril v spodnji desni kot. Z novo odlično obrambo se je izkazal Obradović.

1:0 Volarič; 14. minuta:
Skubic je igral z roko na levi strani sredine igrišča. Novosel je na hitro izvedel prosti strel in z dolgo podajo za hrbtom gostujoče obrambe našel Volariča. Ta je z lob udarcem premagal vratarja Vidmarja in popeljal domače v vodstvo.

8. minuta: Domžalčani imajo večino časa žogo v svoji posesti, vendar do tega trenutka še niso uspeli priti do nevarnega zaključka.

2. minuta: Gabrić je priboril prosti strel na desni strani polovice Domžal. Gabrić je poslal odličen predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo streljal Gorenc Stanković. Vratar Obradovič ni imel težjega dela z obrambo.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Krke. Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Janža, Zec, Skubic, Kous; Banović, Gorenc Stanković, Pihler; G. Vuk, Požeg Vancaš, Gabrić.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB