FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Vrnitev s kapetanskim trakom

Darko Zec se je konec minule sezone, čez celotne priprave in tudi na začetku novega tekmovalnega obdobja ubadal z neprijetno poškodbo stopala. Z igrišč je bil odsoten od 14. aprila do 13. julija, ko so Domžalčani odigrali prijateljsko tekmo proti angleškemu Leedsu. Prvo tekmovalno tekmo pa je dolgoletni član Domžal odigral šele 14 dni pozneje v Novi Gorici. Postavni branilec se je vrnil s kapetanskim trakom na roki in na tekmama proti Gorici in Celju pokazal, da gre za enega najpomembnejših členov čete Stevana Mojsilovića.

Darko Zec

Domžalčani so proti Goričanom slavili z 2:1, proti Celju pa so ohranili mrežo nedotaknjeno, kar je z vidika centralnega branilca izjemno pomemben podatek. 24-letni Zec, ki je na Areni Petrol odigral že svojo 96. tekmo v najmočnejši slovenski ligi, je bil glede na dogajanje na igrišču z osvojeno točko zadovoljen. Dvakratne državne prvake sedaj čaka še tretje zaporedno gostovanje. V Novem mestu jim bo nasproti stala novinka v Prvi ligi Telekom Slovenije, Krka, ki je po osvojeni točki Celjanov v sredo padla na dno prvenstvene lestvice. Izkušeni branilec kljub temu pričakuje težak obračun, saj so vse tekme v elitni slovenski ligi izenačene in o zmagovalcu odločajo malenkosti.


Tekma med Krko in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo na stadionu Portoval v Novem mestu začela v soboto, 3. avgusta ob 18:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Dragoslav Perić, Andrej Kokolj in Mitja Podobnik, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Roman Glažar. Trener Stevan Mojsilović tokrat ne bo mogel računati na Ajdina Mulalića, Tadeja Remsa, Žana Majerja, Anžeta Jelarja in Denisa Ljubovića, ki okrevajo po poškodbi.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB