FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Ni bilo mirnosti pri podajah

Nogometaši Domžal po treh tekmah državnega prvenstva, skupaj z vodilnim Mariborom, ostajajo edina neporažena ekipa v Prvi ligi Telekom Slovenije. Po remiju s Triglavom in zmagi proti Gorici so dvakratni državni prvaki na drugem zaporednem gostovanju osvojili še točko v Celju, kjer so prvič v sezoni ohranili mrežo nedotaknjeno.

Goran Vuk

Arena Petrol je nepopustljiva do igralcev na tekmah Domžal in Celja. To je bil že tretji zaporedni remi brez golov teh dveh tekmecev na drugem največjem stadionu v Sloveniji. Obe ekipi sta si pripravili nekaj priložnosti, vendar sta bili v zaključkih akcij premalo natančni pri podajah oziroma sta se izkazala vratarja Matic Kotnik in Nejc Vidmar. Trener slednjega Janez Strajnar je priznal, da so v strokovnem vodstvu Domžal pogrešali večjo zbranost pri oddaji žoge in mirnejšo zadnjo podajo. Domžalčane naslednja tekma čaka že v soboto, ko se bodo ob 18:00 v Novem mestu udarili s Krko.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB