FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Igor Banović debi začinil z golom

Zvezni igralec Igor Banović je Nogometni klub Domžale okrepil šele na začetku julija, zato na obeh tekmah kvalifikacij za Evropsko ligo proti romunski Astri ni imel pravice igrati. Vprašljiv je bil tudi njegov nastop na prvem prvenstvenem obračunu proti Triglavu, a je vodstvo kluba uspelo dan pred tekmo urediti delovno dovoljenje in 26-letni Hrvat je zasedel mesto na rezervni klopi.

Igor Banović

Nekdanji član Zadra je nenadejano hitro dobil priložnost za igro, saj je na igrišče stopil že v 14. minuti, ko si je gleženj poškodoval Žan Majer. Banović je nemudoma opozoril nase, saj je za svoj prvi gol v domžalskem dresu in hkrati tudi v najmočnejši slovenski ligi potreboval vsega 14 minut. Iz osebnega stališča si bi težko zamislil boljši debi ob Kamniški Bistrici, a po tekmi 184 centimetrov visoki Dalmatinec ni skrival razočaranja nad končnim izidom in osvojeno točko.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB