FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Triglav Kranj 2:2

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 2. KOLO
sobota, 20.07.2013 ob 17:30
Športni park Domžale, 400 gledalcev
Strelci: 0:1 Nukić 22', 1:1 Banović 28', 2:1 Gabrić 30', 2:2 Krcić 36'

Sodniki:
Davor Drečnik (Hrastnik), Boris Ploj (Miklavž na Dravskem polju), Dejan Švarc (Ivančna Gorica), Matej Jug (Tolmin). Delegat: Janko Kodarin (Koper)

Jon Gorenc Stanković

DOMŽALE TRIGLAV KRANJ
41 Nejc Vidmar
28 Pelko Žan
2
Skubic Nejc 3 Šturm Klemen
4 Ljubović Denis 4 Zolić Edvin
8 Božović Draško 6 Klemenčič Tilen
9 Vuk Goran 9 Nukić Mustafa
10 Vuk Slobodan 10 Krcić Alen
15 Gorenc Stanković Jon 11 Kongnyuy Dinnyuy
37 Majer Žan 15 Boben Matija
64 Janža Erik 18 Đajić Milan
77
Gabrić Drago 23 Pokorn Jalen
92
Kous Žiga 33 Bubanja Davor


1 Balažič Izidor 21 Sorčan Grega
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Sever Matic
11 Mijić Miloš 17 Snoj Niko
18 Pihler Aleš 20 Križaj Nejc
23 Parker Joshua 24 Mlakar Tilen
27 Dobrovoljc Gaber 30 Bojić Momir
99 Banović Igor 66 Stjepanović Bernard

Strelci: 0:1 Nukić 22', 1:1 Banović 28', 2:1 Gabrić 30', 2:2 Krcić 36'

Menjave:
Domžale: Majer - Banović 14', Božović - Požeg Vancaš 58', Vuk G. - Mijić 74'
Triglav Kranj: Bubanja - Križaj 72', Đajić - Stjepanović 88', Nukić - Mlakar 89'
Rumeni kartoni: Šturm 2', Božović 25', Janža 44', Skubic 57', Križaj 78', Vidmar 81', Križaj 82'
Rdeči karton: Križaj 82'

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Tadeja Remsa in Anžeta Jelarja, Darko Zec je zbolel. Kapetanski trak je na roki Jona Gorenca Stankovića.


90+5. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec tekme. Domžalčani so prvenstvo odprli z neodločenim izidom.

90+4. minuta: Banović je 20 metrov od vrat Domžal storil prekršek nad Krcićem. Prosti strel je izvedel Stjepanović, a se je z imenitno obrambo izkazal vratar Vidmar.

90+3. minuta: Krcić je izvajal kot z desne strani. Poslal je predložek v sredino, kjer je z glavo mimo desne vratnice meril Zolić.

90+1. minuta. Četrti sodnik Matej Jug je označil tri minute sodnikovega dodatka. V ekipi Triglava je Nukića zamenjal Mlakar.

90. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo na polovici Triglava. Gabrić je zaposlil Slobodana Vuka, ki je bil sam pred vratarjem Pelkom. Poizkušal je s strelom po tleh, a se je izkazal vratar gostov.

88. minuta: V ekipi Triglava je Đajića zamenjal Stjepanović.

88. minuta: Ljubović se je po zdravniški oskrbi vrnil na igrišče.

85. minuta: Obe ekipi igrata z igralcem manj. Križaj je igrišče zapustil zaradi rdečega kartona, Ljubović pa zaradi poškodbe.

Rdeči karton Križaj; 82. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je drugi rumeni karton na tekmi prejel Križaj, ki je moral predčasno zapustiti igrišče.

81. minuta: Zaradi obračunavanja z nasprotnikom je rumeni karton prejel Nejc Vidmar. Domžalski čuvaj mreže se je hudoval nad potezo gostov, ki niso poslali žoge z igrišča, saj se je poškodoval Ljubović.

78. minuta: V ekipi Triglava je zaradi prekrška nad Gorencem Stankovićem prejel Križaj.

77. minuta: Po dolgi podaji je podaljšal Slobodan Vuk in proti vratom Triglava je krenil Požeg Vancaš. Iz bližine je poizkušal s strelom, a so uspešno blokirali gostujoči branilci, ki so odbili v kot.

74. minuta: V ekipi Domžal je Gorana Vuka zamenjal Miloš Mijić, ki danes debitira v prvi slovenski ligi.

72. minuta: V ekipi Triglava je Bubanjo zamenjal Križaj.

69. minuta: Triglav je uspešno kombiniral po levi strani. Šturm je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo streljal Đajić. Žoga je zletela za las čez vrata Vidmarja.

68. minuta: Kous je prodiral po desni strani. Poslal je natančen predložek pred vrata, kjer je z glavo odlično streljal Slobodan Vuk. Žoga je končala v mreži, toda napadalec Domžal je bil v prepovedanem položaju, kar je opazil tudi stranski sodnik.

63. minuta: Zolić je 18 metrov od vrat Triglava grdo podrl Požega Vancaša. Prosti strel je izvedel Gabrić, ki je meril čez živi zid. Žoga je oplazila nekoga v živem zidu in zletela za las čez vrata v kot.

61. minuta: Bubanja je krenil po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je do strela z glavo prišel Nukić. Iz neposredne bližine je meril za las previsoko.

60. minuta: Gorenc Stanković je storil prekršek dobrih 25 metrov od vrat Domžal. Po podaji Bubanje je uspešno odbil Ljubović.

58. minuta: V ekipi Domžal je Draška Božovića zamenjal Rudi Požeg Vancaš

57. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Nejc Skubic.

56. minuta: Skubic je na levem robu kazenskega prostora igral z roko. Prosti strel je izvajal Bubanja, ki je podal pred vrata. Tam je uspešno odbil Banović.

48. minuta: Đajić je prodiral po desni strani. Potegnil je v sredino in z 18 metrov močno streljal proti vratom Domžal. Vidmar je bil na pravem mestu, žogo je brez težav zadržal v svojih rokah.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

45+3. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Matej Jug je označil dve minuti sodnikovega dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Erik Janža.

44. minuta: Đajić je poslal predložek z desne strani. Do strela z glavo je prišel Nukić, vendar vratar Vidmar ni imel težjega dela.

41. minuta: Janža je priboril kot z leve strani. Po podaji Božovića je uspešno odbil Boben.

2:2 Krcić; 36. minuta:
Domžalčani so poizkušali igralce Triglava ujeti v prepovedanem položaju. Zanki se je ognil Krcić, ki je sam prišel pred vratarja Vidmarja. Z natančnim lob udarcem je zatresel mrežo Domžal.

2:1 Gabrić; 30. minuta:
Goran Vuk je bil na levi strani prehiter za vse branilce Triglava. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je z desetih metrov v padcu streljal Gabrić. Zadel je spodnji levi kot nemočnega Pelka. To je bil prvenec Draga Gabrića v najmočnejši slovenski ligi.

1:1 Banović; 28. minuta:
Kous je pobegnil po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo odbil Kongnyuy. Žoga je prišla do Banovića, ki je z vrha kazenskega prostora natančno meril v spodnji desni kot gostujočih vrat. To je bil prvenec Igorja Banovića v najmočnejši slovenski ligi.

25. minuta: Zaradi prekrška nad Krcićem je rumeni karton prejel Draško Božović.

24. minuta: Kous je pobegnil po desni strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je bil sam Slobodan Vuk. S petih metrov je streljal z glavo, a ni uspel premagati vratarja Pelka.

0:1 Nukić; 22. minuta: Kranjčani so bili pri žogi na polovici Domžal. Z nekaj sreče je Đajić uspel žogo podati do Nukića, ki je nemudoma streljal z vrha kazenskega prostora. Natančno je zadel spodnji levi kot domačih vrat.

19. minuta: Skubic je izjemno slabo oddal žogo na svoji polovici. Prestregel je Bubanja, ki je nemudoma krenil proti domačim vratom. S 16 metrov je poizkušal s strelom, a je nogo podstavil Ljubović in žoga je zletela v kot.

14. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Žana Majerja zamenjal Igor Banović, ki je tako kot Drago Gabrić, Draško Božović in Denis Ljubović vknjižil debi v najmočnejši slovenski ligi.

14. minuta: S 30 metrov je z nevarnim strelom poizkušal Nunić. Meril je mimo zgornjega desnega kota domačih vrat.

11. minuta: Po predložku Kousa je na drugi vratnici skočil Majer. Ob pristanku si je poškodoval gleženj in potrebna bo zamenjava.

10. minuta: Kranjčani so kombinirali na desnem robu kazenskega prostora Domžal. Žoga se je odbila do Krcića, ki je s 25 metrov streljal s prve. Vratar Vidmar ni imel težjega dela z obrambo.

2. minuta: Zaradi prekrška nad Skubicem je rumeni karton prejel Šturm.

2. minuta: Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo na polovici Triglava. Na desni strani je Gabrić odlično podal na vrh kazenskega prostora do Slobodana Vuka, ki je prišel do strela. Vratar Pelko je z imenitno obrambo žogo odbil v kot.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Janža, Ljubović, Skubic, Kous; Majer, Gorenc Stanković, Božović; Goran Vuk, Slobodan Vuk, Gabrić.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB