FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zanima nas le zmaga

Po slabih dveh mesecih odmora boste privrženci domžalskega nogometa znova lahko spremljali tekmo slovenskega državnega prvenstva v Športnem parku Domžale.  V soboto ob 17:30 bo ob Kamniški Bistrici gostoval kranjski Triglav, ki je v prvi tekmi nove sezone na domačem stadionu minimalno izgubil proti prenovljeni ekipi Gorice.

21 elsner as04072013

Dodobra prenovljeni sta tudi ekipi Domžal in Triglava, ki sta jo med drugimi poleti zapustila prvi strelec moštva Enis Đurković in Anže Jelar, ki se je preselil prav v Domžale. Ekipa trenerja Dušana Kosiča ostaja določena neznanka za nasprotnike, a dvakratni državni prvaki se s tekmecem ne želijo preveč obremenjevati. Pomočnik trenerja Luka Elsner je sicer podrobno preučil kranjsko igro proti Gorici in prišel do zaključka, da so Gorenjci nekoliko spremenili način igre in igralne položaje določenih nogometašev. Kljub temu je prepričan, da je kvaliteta na strani Domžal in da njegovo ekipo, ob formi, ki jo je pokazala na tekmah proti Astri v Bukarešti in Leedsu v Domžalah, zanima le zmaga.


Tekma med Domžalami in kranjskim Triglavom, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani (televizijski prenos bo na Planet TV), se bo na stadionu v Športnem parku Domžale začela v soboto, 20. julija ob 17:30. Srečanje bo vodila sodniška trojka Davor Drečnik, Boris Ploj in Dejan Švarc, delo četrtega sodnika bo opravljal Matej Jug. Trener Domžal Stevan Mojsilović ne bo mogel računati na poškodovana Tadeja Remsa (hernija) in Anžeta Jelarja (koleno). Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Gremo skupaj do vrha!


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB