FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Po vstopnice za Leeds že v četrtek

Nogometaši Domžal nadaljujejo s spektakularnim uvodom v novo sezono. Po Crveni zvezdi in romunski Astri v soboto, 13. julija v Športnem parku gostuje še angleški Leeds, ki bo s seboj pripeljal armado svojih navijačev. Vstopnice bodo po znižani ceni v predprodaji na voljo od četrtka.

Vstopnice Leeds

Nogometni klub Domžale je v sodelovanju z društvom Domžalska noč pripravil tudi pestro družabno dogajanje s koncerti, ki se bo v Športnem parku Domžale začelo že ob 16:00, tekma med dvakratnimi slovenskimi in trikratnimi angleškimi prvaki pa bo na glavnem domžalskem stadionu ob 19:45.

Vstopnice za sobotni obračun so od četrtka na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrolovih bencinskih servisih. Cena  vstopnice v predprodaji znaša 8 evrov, za otroke, dijake študente in upokojence 5 evrov. Na dan tekme bo cena vstopnice za omenjeno skupino 10 evrov, za ostale pa 15 evrov. Gremo skupaj do vrha!
 
NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB