FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Ni misija nemogoče

Nogometaši Domžal se zavzeto pripravljajo na povratno tekmo 1. kola kvalifikacij za Evropsko ligo. Dvakratni slovenski prvaki so na domačem igrišču proti Astri izgubili z 0:1, v Bukarešto pa se bodo odpravili že v torek dopoldan. Tekma na Nacionalni areni, ki sprejme več kot 55.000 gledalcev, bo v četrtek ob 20:00.

Nejc Skubic

Domžalčani se bodo zaradi izjemno neugodnih letalskih povezav na 1150 kilometrov dolgo pot podali z dvonadstropnim avtobusom. V torek se bodo zapeljali do Beograda, kjer bodo opravili trening in prenočili. V sredo dopoldan jih čaka še 620 kilometrov dolga pot do Bukarešte, kjer bodo poizkušali v četrtek nadoknaditi gol zaostanka za četrtouvrščeno ekipo zadnjega romunskega prvenstva. Nejc Skubic je prepričan, da ga skupaj s soigralci v Bukarešti ne čaka misija nemogoče.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB