FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Astra Giurgiu 0:1 (foto)

Kvalifikacije za Evropsko ligo 2013/2014, 1. KOLO, PRVA TEKMA
četrtek, 04.07.2013 ob 20:45
Športni park Domžale, 1.000 gledalcev
Strelec: 0:1 Budescu 84'

Sodniki: Andreas Pappas (Grčija), Christos Baltas (Grčija), Ilias Alexeas (Grčija), Anastasios Sidiropoulos (Grčija). Kontrolor sojenja: Luis Medina Cantalejo (Španija). Delegat: Ronald Zimmermann (Nemčija).

Domžale - Astra Giurgiu

DOMŽALE ASTRA GIURGIU
1 Vidmar Nejc  1 Lung Silviu
2 Skubic Nejc 5 Youssef Ben Syam
4 Ljubović Denis 6 Yahaya Seidu
8 Božović Draško 8 Seto Takayuki
9 Vuk Goran 9 Enache Gabriel
15 Gorenc Stanković Jon 10 Budescu Constantin
23 Parker Josh 13 Morais Júnior
37 Majer Žan 19 Bukari Sadat
64 Janža Erik 22 Ivanovski Mirko
77 Gabrić Drago 27 Muresan Andrei
92 Kous Žiga 77 Mătel Alexandru


1 Balažič Izidor 12 Gavrilas George
7 Požeg Vancaš Rudi  17 Ungurean Sergiu
10 Vuk Slobodan 20 Bărboianu Štefan
18 Pihler Aleks  23 Giurgiu Alexandru
20 Balokog Michel Nack  25 Găman Valerică
27 Dobrovoljc Gaber 91 William Amorim
29 Balkovec Jure

Strelec: 0:1 Budescu 84'
Menjave:
Domžale: Gabrić - Vuk S. 68', Kous - Dobrovoljc 71', Janža - Balkovec 86'
Astra Giurgiu: Ivanovski - William Amorim 63', Yahaya - Bărboianu 90+3'
Rumeni kartoni: Božović 52', Morais 77', Mătel 79', Vuk G. 87', Bărboianu 90+3'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Darka Zeca, Marka Kovjenića, Tadeja Remsa, Miloša Mijića in Anžeta Jelarja. Pravice nastopa nima Igor Banović. Domžalčani so prvi zaigrali v opremi novega opremljevalca Taxa.


90+4. minuta: Glavni sodnik Andreas Pappas je označil konec tekme.

90+3. minuta: V ekipi Astre je Yahayo zamenjal Bărboianu, ki je ob odhodu z igrišča prejel tudi rumeni karton.

90+1. minuta: Četrti sodnik Anastasios Sidiropoulos je označil še tri minute sodnikovega dodatka tekme.

89. minuta: Enache je na levi strani preigral Balkovca in krenil v kazenski prostor. Močno je podal pred vrata, kjer je levo vratnico stresel Seto.

87. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Goran Vuk.

86. minuta: V ekipi Domžal je nekoliko poškodovanega Erika Janžo zamenjal Jure Balkovec.

0:1 Budescu; 84. minuta:
Matel je bil sam na desni strani polovice Domžal. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer je žogo s pestmi izbil vratar Vidmar. Žoga je padla naravnost na nogo Budescuja, ki je z 10 metrov prve z voleja zadel spodnji levi kot domačih vrat.

82. minuta: Budescu je prodiral na desni strani polovice Domžal. Poslal je močan predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Bukari.

79. minuta: Zaradi prekrška nad Goranom Vukom je rumeni karton prejel Matel.

78. minuta: Janža je izvajal prosti strel z desne strani. Na prvi vratnici je do strela s peto prišel Ljubović. Gostujoči vratar Lung je uspel žogo odbiti. Do vnovičnega strela je prišel Ljubović, ki je iz bližine streljal čez gol.

77. minuta: Zaradi prekrška nad Joshom Parkerjem je rumeni karton prejel Morais.

76. minuta: Astra je napadala po desni strani polovice Domžal. Enache se je odločil za neposreden strel, žoga se je odbila od Janže, a se je na golovi črti znova izkazal Vidmar.

75. minuta: Slobodan Vuk je priboril kot z leve strani. Janža je poslal predložek pred vrata, kjer so se nogometaši Astre na koncu vendarle ubranili.

71. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Žigo Kousa zamenjal Gaber Dobrovoljc.

68. minuta: V ekipi Domžal je Draga Gabrića zamenjal Slobodan Vuk.

67. minuta: Morais je preigraval po levi strani polovice Domžal. Namesto predložka je neposredno streljal proti vratom in stresel bližnjo vratnico.

65. minuta: Yahaya je z odlično podajo za hrbtom domače obrambe našel Budescuja, ki je bil sam pred vratarjem Vidmarjem. Meril je mimo desne vratnice.

63. minuta: V ekipi Astre je Ivanovskega zamenjal William Amorim.

62. minuta: Parker je priboril prosti strel na desni strani polovice Astre. Po podaji Božovića je bil v kazenskem prostoru najvišji Ben Youssef.

59. minuta: Ivanovski je bil pri žogi na polovici Domžal. Dobrih 20 metrov od vrat je močno sprožil, a je bil na pravem mestu vratar Vidmar, ki je žogo ujel.

57. minuta: Bukari je bil pri žogi na desni strani. Potegnil je v sredino in s 25 metrov močno streljal. Vratar Vidmar je žogo dvignil čez prečko. Po kotu gostov so se domači uspešno ubranili.

52. minuta: Po hitro dosojenem prekršku Gorenca Stankovića, je zaradi ugovarjanja rumeni karton prejel Draško Božović.

48. minuta: Domžalčani so krenili v hiter napad po desni strani. Kous je pobegnil po desni strani. V kazenskem prostoru je z nizko podajo našel Gabrića, ki je streljal s prve, v zadnjem trenutku je blokiral Yahaya.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Astre.

45+2. minuta: Glavni sodnik Andreas Pappas je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Anastasios Sidiropoulos je označil še minuto sodnikovega dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Božović je ukradel žogo na polovici Domžal. Podal je na desno stran do Gabrića, ki je preigral dva branilca Astre. Z 20 metrov je lepo meril v desni kot, a je žoga na poti zadela Ben Youseffa in vratar Lung ni imel težkega dela.

42. minuta: Seto je bil pri žogi na sredini igrišča. Z odlično podajo je med branilci domačih našel Ivanovskega, ki je bil sam pred vratarjem Vidmarjem, ki je krenil iz vrat. Poizkušal je z lob udarcem, a je to storil nenatančno.

40. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo na polovici Astre. Božović je iz igre vrgel dva gostujoča nogometaša. Potegnil je proti vratom Astre in podal na desno do Kousa. Ta je poslal močan predložek pred vrata, kjer pa je bil zanesljiv vratar Lung.

37. minuta: Po obetavnem protinapadu Domžalčanov so do zaključnega strela prišli nogometaši Astre. Nekoliko z leve je s 25 metrov streljal Budescu, ki je meril mimo leve vratnice.

34. minuta: Astra je uspešno kombinirala na levi strani polovice Domžal. Seto je poslal močan predložek na bližnjo vratnico, kjer je Ivanovski streljal s prve z voleja. Meril je mimo leve vratnice.

32. minuta: Astra je bila pod pritiskom na sredini igrišča. Seto je nevarno podal proti svojemu vratarju Lungu, ki je bil pod pritiskom Parkerja, a se je romunski čuvaj mreže dobro znašel in žogo odbil.

30. minuta: Enache je pobegnil po desni strani polovice Domžal. Poslal je nevaren predložek na bližnjo vratnico, kjer je streljal Bukari. Nogo je podstavil Ljubović, ki je žogo odbil v kot. Po prvem kotu gostov so se domači uspešno ubranili.

23. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Parker je zaposlil Gabrića, ki je na vrhu kazenskega prostora zavrnil do Parkerja. Ta je z levico meril mimo desne vratnice.

16. minuta: Tekma se je nekoliko razživela, vendar zaenkrat še brez pravih priložnosti za zadetek.

7. minuta: Bukari je prodiral po levi strani. Na polovici Domžal je krenil proti sredini in 25 metrov od vrat močno streljal. Meril je mimo zgornjega levega kota domačih vrat.

5. minuta: Domžalčani imajo nekoliko več časa žogo v svoji posesti. Po podaji z avta Parkerja, so gostje odbili do Janže, ki je s 25 metrov slabo streljal.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal. Varovanci Stevana Mojsilovića so začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Janža, Ljubović, Skubic, Kous; Goran Vuk, Božović, Gorenc Stanković, Majer, Parker; Gabrić.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB