FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani PLTS začenjajo proti Celju ali Triglavu

Na Brdu pri Kranju so bili danes izžrebani pari za Prvo ligo Telekom Slovenije. Prvi tekmec Domžalčanov bi moralo na Areni Petrol biti Celje, a bo tekma zaradi prijateljske tekme z angleškim Leedsom, ki bo 13. julija v Domžalah, prestavljena na poznejši termin. Prvo tekmo bodo dvakratni državni prvaki tako odigrali 17. julija (če se Celje in Domžale ne bosta uvrstila v 2. kolo kvalifikacij za Evropsko ligo) v Celju ali 20. ali 21. julija proti kranjskemu Triglavu v Športnem parku Domžale.

Pokal PLTS

Domžalčane čaka tudi peklenski zaključek vsake četrtine prvenstva, saj se bodo v poslednjih treh kolih zapored pomerili z Luko Koper, ljubljansko Olimpijo in Mariborom: ''Z žrebom smo načeloma zadovoljni, čeprav trenutno, zaradi prijateljske tekme z Leedsem in udejstvovanja v evropskih pokalih, še niti ne vemo, s katerim nasprotnikom bomo odprli prvenstvo. Vsekakor pa nas čaka razburljiv zaključek vsake od četrtin prvenstva, ko se bomo udarili z najmočnejšimi tekmeci v ligi. Iz našega vidika bomo stopnjevali formo in poizkušali v 8. ali 9. kolu presenetiti oba favorita prvenstva,'' je žreb ocenil športni direktor Domžal Matej Oražem.

Aleš Zavrl in Matej Oražem

Domžalčani so na žrebu prejeli tudi posebno priznanje za osvojitev tretjega mesta in uvrstitev v kvalifikacije za Evropsko ligo. Nekdanji igralec Domžal Amer Krcić je prejel nagrado za najboljšega strelca Druge slovenske lige.

Priznanje NK Domžale

Razpored tekem NK Domžale v sezoni 2013/2014 najdete tukaj...

Tekst in foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB