FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Pričakujemo zahtevno nalogo

Današnji žreb v švicarskem Nyonu je Nogometnemu klubu Domžale, v 1. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo, namenil romunski klub Astra Giurgiu. Slednji domuje ob reki Donavi na romunsko-bolgarski meji, 1153 kilometrov od Domžal. Dvakratni slovenski prvaki bodo v omenjenem mestu odigrali povratno tekmo, ki bo 11. julija, prvi dvoboj s četrtouvrščeno ekipo minulega romunskega prvenstva pa bo že teden prej v Športnem parku Domžale.

Luka Elsner

Pomočnik trenerja domžalskega prvoligaša Luka Elsner z žrebom ni bil najbolj zadovoljen, saj se bo njegova ekipa pomerila z najverjetneje najmočnejšim nasprotnikom v ''regionalni'' skupini 4. Kljub temu v strokovnem vodstvu nekdanjega slovenskega pokalnega prvaka verjamejo v napredovanje v naslednje kolo tekmovanja, kjer na nasprotnika že čaka ciprska Omonia. Elsner je ocenil tudi dosedanji potek priprav in igro na drugi pripravljalni tekmi proti ukrajinskemu Karpatiju iz Lvova.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB