FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zavedam se visokih pričakovanj

Nogometaši Domžal so prvo pripravljalno tekmo končali z visoko zmago proti novemu članu tretje lige vzhod Fosilum Šentjurju. Nasprotniku so natresli pet zadetkov, zgrešili enajstmetrovko in pokazali še nekaj izvirnih akcij, ki so ostale neizkoriščene.

Drago Gabrić

Med vidnejšimi igralci domačega moštva je bil tudi novinec Drago Gabrić, ki je tekmo začel v prvi enajsterici in na igrišču prebil 57 minut. 26-letni Hrvat se je podpisal pod podajo za prvi zadetek, ki ga je dosegel Žan Majer, in pod drugi gol Domžalčanov, ki ga je zabil po lepi akciji z Žigo Kousem.


Splitčan je prepričan, da se bo v Domžalah dobro znašel in da bo moštvu Stevana Mojsilovića prinesel veliko uspeha. Zaveda se, da v Domžalah od njega veliko pričakujejo, a je pripravljen na ta izziv.


Že pred obračunom s Šentjurjem smo se pogovarjali z Jonom Gorencem Stankovićem, za katerim sta naravnost odlična meseca. V maju se je 16-letni defenzivni zvezni igralec uspel uveljaviti v članskem moštvu Domžal. Zaigral je na zadnjih šestih tekmah v sezoni, kar na petih, ki jih je odigral v celoti, pa je bil tudi kapetan dvakratnih državnih prvakov.

Jon Gorenc Stanković

Po kratkem premoru se je udeležil začetka priprav članskega moštva, ki jih je ob koncu minulega tedna začasno zapustil. Vrnil se je v kadetsko moštvo, ki je pod vodstvom Darka Birjukova zmagalo na zadnji tekmi prve kadetske lige in osvojilo naslov državnega prvaka Slovenije. Že v nedeljo se je znova priključil članskemu moštvu, na tekmi proti Šentjurju pa je odigral uvodnih 57 minut.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB