FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ostati avantgarda slovenskega nogometa

Nogometaši Domžal bodo izmed vseh slovenskih prvoligaških ekip prvi začeli s pripravami na novo sezono. Zbrali se bodo že v petek, 7. junija ob osmih zjutraj, ko bo po uvodnem sestanku sledil tudi prvi trening.  Medtem ko igralci še uživajo v zadnjih dneh dopusta, se je trener Stevan Mojsilović v Domžale vrnil že v ponedeljek in nemudoma prijel za delo.

Stevan Mojsilović

46-letni srbski strateg bo edini trener v prvi slovenski nogometni ligi, ki bo novo sezono začel na krmilu istega kluba kot pred letom dni. To je še ena potrditev njegovega dobrega dela ob Kamniški Bistrici. V prvem delu daljšega pogovora smo se s domžalskim trenerjem vrnili v preteklost in ocenili minulo sezono. Dotaknili pa smo se tudi kadrovskih sprememb, ki so se že oziroma se še bodo zgodile do začetka nove sezone.

 
V drugem delu intervjuja smo se s Stevanom Mojsilovićem dotaknili novincev v domžalski ekipi, priprav na novo sezono, kvalifikacij za Evropsko ligo in njegovih želja za prihodnjo sezono.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB