FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zaslužili smo si

Za nogometaši Domžal je šesta najuspešnejša sezona v zgodovini kluba. Četa Stevana Mojsilovića je, po dveh naslovih državnega prvaka in treh naslovih podprvaka, Domžale prvič pripeljala do tretjega mesta v najmočnejši slovenski ligi. Po dveletni odsotnosti se mesto ob Kamniški Bistrici vrača na evropski nogometni zemljevid, prva obveznost v novi sezoni pa Domžalčane čaka v 1. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo, ki bodo že v prvem tednu julija.

Mura 05 - Domžale 0:1

Evropske tekme že z nestrpnostjo čakajo nogometaši Domžal,med njimi tudi Nejc Skubic, ki je v minuli sezoni državnega prvenstva zbral največ nastopov (32) in hkrati odigral tudi največ minut (2880) v ekipi dvakratnih državnih prvakov. 23-letnik poudarja, da si je ekipa pot v Evropo zagotovila s trdim in poštenim delom.


Žreb parov 1. Kola kvalifikacij za Evropsko ligo bo 24. junija, trenutno pa še ni znano ali bodo Domžale v vlogi nosilca, saj v nekaterih nacionalnih prvenstvih potniki v evropske pokale še niso znani. Medtem pa so že znani termini tekem in sicer bosta tekmi prvega kola kvalifikacij 4. in 11. julija, obračuna drugega kola 18. in 25. julija, srečanja tretjega kola pa 1. in 8. avgusta. Tekmi tako imenovane končnice kvalifikacij bosta na sporedu 22. in 29. avgusta.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB