FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Luka Koper 0:1

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 7. KOLO
sobota, 24.08.2013 ob 17:30
Športni park Domžale, 500 gledalcev
Strelec: 0:1 Lotrič 15'

Sodniki:
Slavko Vinčić (Maribor), Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah), Robert Vukan (Apače). Četrti sodnik: Tadej Mežnar (Maribor). Delegat: Alojz Kovačič (Maribor).

Domžale - Luka Koper 0:1

DOMŽALE
LUKA KOPER
41 Vidmar Nejc 21 Nenezič Igor
2 Skubic Nejc 4 Šme Denis
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Blažič Miha
9 Vuk Goran 10 Guberac Ivica 
10 Vuk Slobodan 11 Žibert Urban 
27 Dobrovoljc Gaber 14 Lotrič Mitja
64 Janža Erik 16 Galešić Goran 
77 Gabrić Drago 20 Halilović Denis
90 Husmani Zeni 29 Palčič Matej
92 Kous Žiga 33 Čovilo Miroslav
99 Banović Igor 49 Pučko Matej


1 Balažič Izidor 1 Hasić Ermin
4 Ljubović Denis 6 Reja Matic
8 Božović Draško 11 Ivetić Perica
11 Mijić Miloš 17 Krajnc Alen
16 Jelar Anže 18 Štulac Leo
18 Pihler Aleks 19 Smrtnik Žiga
23 Parker Joshua Kevin 22 Posavec Patrik

Strelec: 0:1 Lotrič 15'
Menjave:
Domžale: Gabrić - Mijić 62', Požeg Vancaš - Parker 74'
Luka Koper: Lotrič - Reja 70', Krajnc - Pučko 89'
Rumena kartona: Žibert 79', Nenezić 88'
Rdeči kartoni: /

Ekipo Nogometnega kluba Domžale je prvič vodilo novo strokovno vodstvo: trener Luka Elsner, pomočnik trenerja Rok Hanžič, trener vratarjev Janez Strajnar in trener za telesno pripravo Jan Košir. Zaradi poškodb so odsotni Marko Kovjenić, Tadej Rems, Jon Gorenc Stankovič, Jure Balkovec in Žan Majer. Kapetan Darko Zec je kaznovan, zato je imel kapetanski trak na roki vratarja Nejca Vidmarja.

90+4. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme.

90+2. minuta: V ekipi Kopra je Pučka zamenjal Krajnc.

90+1. minuta: Kous je izvajal kot z leve strani. Po podaji pred vrata je Skubic z glavo meril mimo leve vratnice.

90+1. minuta: Četrti sodnik Tadej Mežnar je označil tri minute dodatka tekme.

88. minuta: Mijić je izvajal prosti strel z leve strani polovice Kopra. V kazenskem prostoru je uspešno odbil Čovilo.

88. minuta: Zaradi zavlačevanja je rumeni karton prejel vratar Nenezič.

83. minuta: Banović je prodiral proti kazenskemu prostoru Kopra. Odigral je dvojno podajo s Slobodanom Vukom in na kratko podal na levo do Parkerja. Ta je močno sprožil, a je zadel le zunanji del mreže.

82. minuta: Goran Vuk je z odlično podajo v ogenj poslal Kousa. Njegov predložek pred vrata je ujel vratar Nenezič.

79. minuta: Zaradi prekrška nad Mijićem je rumeni karton prejel Žibert. Po predložku Janže v kazenski prostor je iz težkega položajastreljal Parker. Na golovi črti je žogo z odlično obrambo zadržal vratar Nenezič.

76. minuta: Janža je izvajal prosti strel z leve strani. Po podaji v kazenski prostor je do žoge prišel Dobrovoljc, njegov strel pa so gostje blokirali.

75. minuta: Pučko je krenil v hiter protinapad. Na vrhu kazenskega prostora Domžal je na kratko podal do Guberca, ki je s 25 metrov meril previsoko.

74. minuta: V ekipi Domžal je Rudija Požega Vancaša zamenjal Joshua Parker.

71. minuta: Slobodan Vuk je na desni strani priboril kot. Po podaji Mijića je uspešno odbil Blažič.

70. minuta: V ekipi Kopra je Lotriča zamenjal Reja.

65. minuta: Galešić je priboril prosti strel 30 metrov od vrat Domžal. Isti igralec je meril previsoko.

62. minuta: V ekipi Domžal je Draga Gabrića zamenjal Miloš Mijić.

60. minuta: Po avtu Domžal je Slobodan Vuk žogo spravil do Požega Vancaša. Slednji je s 25 metrov močno sprožil z levico, a je meril mimo leve vratnice.

57. minuta: Galešić je preigraval na levi strani kazenskega prostora Domžal. Ob Kousu je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Palčič. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Vidmar, žogo pa je izpred vrat izbil Skubic.

53. minuta: Banović je izvajal prosti strel na desni strani sredine igrišča. Na levi strani je našel Janžo, ki je s kratko podajo zaposlil Husmanija. Ta je s 25 metrov meril previsoko.

49. minuta: Čovilo je na desni strani polovice Kopra storil prekršek nad Gabrićem. Po podaji Janže je pred vrati žogo ujel vratar Nenezič.

48. minuta: Husmani je z glavo žogo spravil do Požega Vancaša, ki je s prve zaposlil Gabrića. Ta je poizkušal z močnim strelom, da so gostje blokirali in odbili v kot. Po podaji Janže je Goran Vuk meril precej mimo gola.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Kopra.

45+1. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je brez dodatka označil konec prvega polčasa.

42. minuta: Pučko je bil v akciji na polovici Domžal. Pred kazenskim prostorom je odbil Skubic, a le do Palčiča, ki je z dobrih 25 metrov močno sprožil. Vratar Vidmar je žogo zanesljivo ujel.

41. minuta: Kous je bil pri žogi na desni strani polovice Kopra. Pred vrati je pred Slobodanom Vukom v nov kot odbil Šme. Po podaji Janže je znova žogo ujel vratar Nenezič.

38. minuta: Po akciji bratov Vuk je v kot odbil Šme. Po podaji Janže je pred vrati žogo zanesljivo ujel Nenezič.

34. minuta: Po podaji Janže iz avta je Slobodan Vuk prišel povsem do vrat Kopra. Njegov strel iz težkega položaja je z odlično obrambo v kot odbil vratar Nenezič.

Enajstmetrovka Goran Vuk; 33. minuta:
Enajstmetrovko je izvajal Goran Vuk, ki je streljal v desni kot gostujočih vrat. Z obrambo se je izkazal vratar Igor Nenezić.

31. minuta: Banović je bil pri žogi na desni strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je bil za las prekratek Slobodan Vuk. Palčič je odbil v kot. Skubic je na kratko ob gol avt liniji podal do Janže, kjer je prekršek storil Palčič in sodnik Slavko Vinčić je upravičeno pokazal na belo točko.

25. minuta: Domžalčani so kombinirali v kazenskem prostoru Kopra. Goran Vuk ni prišel do strela. Gabrić je podal na levo stran do Janže. Ta je poslal odličen predložek pred vrata, kjer pa je bil nekoliko prekratek Slobodan Vuk, ki z glavo ni najbolje streljal.

24. minuta: Pučko je pobegnil po levi strani. V kazenskem prostoru je v zadnjem trenutku v kot odbil Janža. Po podaji Guberca je Čovilo z glavo meril za las čez vrata Domžal.

22. minuta: Požeg Vancaš je na polovici Kopra spravil žogo do Husmanija, ki je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

0:1 Lotrič; 15. minuta:
Guberac je začel akcijo na polovici Domžal. Podal je v sredino, kjer je Žibert s prvo podajo na desni strani kazenskega prostora našel Lotriča. Ta je s sedmih metrov natančno meril v spodnji desni kot domačih vrat.

13. minuta: Šme je poslal predložek pred kazenski prostor Domžal. Žibert je žogo spustil za Lotriča, ki je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

11. minuta: Žiga Kous je bil pri žogi na desni strani polovice Kopra. Podal je v sredino do Slobodana Vuka, ki je s prvo potezo iz igre vrgel dva branilca Kopra. Napadalec Domžal je poizkušal z močnim strelom, a je v zadnjem trenutku blokiral Šme.

7. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali pred kazenskim prostorom Kopra. Goran Vuk je podal na levo stran, kjer Janža z 20 metrov ni najbolje streljal.

5. minuta: Po predložku Gabrića je v kot odbil Čovilo. Po podaji Kousa je žogo visoko v zrak s pestmi odbil Nenezić. V nadaljevanju akcije prekršek Dobrovoljca nad vratarjem Kopra.

2. minuta: Požeg Vancaš je na desni strani našel Banovića, ki je bil na robu kazenskega prostora Kopra. Na kratko je podal do Gorana Vuka, ki je z 18 metrov močno sprožil. Izkazal se je vratar Nenezić, ki je žogo odbil.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so začeli v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Vidmar; Kous, Dobrovoljc, Skubic, Janža; Banović, Husmani; G. Vuk, Požeg Vancaš, Gabrić; S. Vuk.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB