FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: 25. kolo odnesel sneg

Nogometaši Domžal bodo naslednjo tekmo Prve lige Telekom Slovenije odigrali v soboto na gostovanju v Novi Gorici, saj je zaradi obilice zapadlega snega 24. kolo prestavljeno za teden dni.

Stadion

Pred današnjim dopoldanskim treningom, ko informacija o prestavitvi kola še ni bila uradna, smo se pogovarjali s pomočnikom trenerja Luko Elsnerjem. 30-letna legenda Domžal je pojasnila, da so v strokovnem vodstvu pripravljeni tudi na odpoved tekme.


Domžalčani morajo do konca maja nadoknaditi kar dve zaostali tekmi, saj morajo odigrati tudi prestavljeni obračun 23. kola proti Triglavu. Ta bo v Kranju na sporedu 24. aprila ob 17:00. Zaradi zasedenosti stadiona Bonifika pa je prestavljena tudi tekma 31. kola proti Kopru, ki bi morala biti 1. maja. Tekmeca v boju za mesta, ki v prihodnji sezoni vodijo v Evropo, se bosta udarila štirinajst dni pozneje.

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB