FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Sredina tekma pod vprašajem

Nogometaši Domžal so se po prosti nedelji danes popoldan znova zbrali na treningu. Celodnevno sneženje je pod vprašaj postavilo sredino tekmo z velenjskim Rudarjem in seveda tudi ponedeljkov trening. Kljub nemogočim razmeram so nogometaši svoje delo opravili profesionalno.

Trening

Med junaki, ki so se na pobeljeni umetni travi pri temperaturah krepko pod ničlo podili za nogometno žogo, je bil tudi Tadej Rems, ki v ekipi dvakratnih državnih prvakov dobiva vse pomembnejšo vlogo. 19-letni branilec je celotno tekmo odigral tako proti Mariboru kot tudi v soboto na prijateljskem obračunu proti Zagrebu.


Domžalčani bi morali tekmo 25. kola Prve lige Telekom Slovenije odigrati v sredo, 27. marca ob 18:00 proti velenjskemu Rudarju. Današnje sneženje in vse prej kot ugodna vremenska napoved za torek, sta poskrbela, da so možnosti za izvedbo obračuna zelo majhne. Usoda tekme bo morda znana že jutri oziroma najpozneje v sredo dopoldan.


Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB