FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Imela bo posebno mesto

Vrhunska predstava nogometašev Domžal na sobotni tekmi v Ljudskem vrtu še vedno odmeva v slovenski nogometni javnosti. Izjemna igra celotne ekipe je ob zmagi s 3:1 na površje potisnila junaka dvoboja in tudi celotnega 24. kola Prve lige Telekom Slovenije. To je postal strelec uvodnih zadetkov Slobodan Vuk.

Slobodan Vuk

23-letni napadalec Domžal je za omenjeni dosežek proti aktualnim državnim prvakom potreboval vsega 14. minut. Najprej je izkoristil podajo Ivana Knezovića, ki je po odlično izvedenem kotu Žige Kousa z glavo žogo podaljšal na drugo vratnico. Drugič pa je vratarja Marka Pridigarja premagal po prodoru in čudoviti podaji Dragana Čadikovskega. Kamničan je dosegel svoj prvi dvojček v najmočnejši slovenski ligi in se s štirimi doseženimi zadetki povzpel na drugo mesto klubske lestvice strelcev v letošnji sezoni.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB