FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Junaško srce in pametna glava

Trener Domžal Stevan Mojsilović je pred obračunom z Mariborom obljubljal presenečenje in to je ob vrhunski izvedbi njegovih varovancev v Ljudskem vrtu tudi  v popolnosti uspelo.

Stevan Mojsilović

Gaber Dobrovoljc, Tadej Rems in Ivan Knezović so imeli le eno nalogo, kar najbolje zaustaviti Nusmirja Fajića, Roberta Beriča in Agima Ibraimija. Omenjeni nogometaši so odlično opravili svoje obrambne naloge, v veliko pomoč pa jim je bil tudi srednji branilec Nejc Skubic. Po odvzeti žogi so Domžalčani venomer uprizorili bliskovit prehod v napad, kjer sta blestela predvsem Dragan Čadikovski, ki je uspešno zadrževal žogo ter natančno podajal do soigralcev in Slobodan Vuk, ki je z učinkovitima zaključkoma poskrbel za hitro vodstvo Domžal. Po visokem vodstvu dvakratnih državnih prvakov je z nekaj imenitnimi obrambami živce domačim paral tudi vratar Nejc Vidmar. Celotna ekipa si za prikazano zasluži vse pohvale in tudi 46-letni srbski strateg po tekmi ni skoparil z njimi.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB