FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Želimo si boljše igre

Nogometaši Domžal nadaljujejo z ustaljenim ritmom dveh treningov dnevno. V tem tednu je sprememba le ta, da bo imelo strokovno vodstvo do petka na voljo dva nogometaša manj, saj imata Marko Kovjenić in Erik Janža obveznosti v reprezentanci do 21 let, ki se bo v sredo v gosteh na prijateljski tekmi pomerila s Portugalsko.

Slobodan Vuk

Sicer pa smo se po drugi prijateljski tekmi Domžal med pripravami na spomladanski del sezone, v soboto so se nekdanji slovenski pokalni prvaki s sosednim Dobom razšli z neodločenim izidom 1:1, pogovarjali s Slobodanom Vukom, ki je v 59. minuti postavil končni izid srečanja in hkrati postal tudi prvi strelec dvakratnih državnih prvakov v letu 2013. 23-letni napadalec je učinkovito izkoristil podajo Marka Kovjenića, a s prikazano igro svoje ekipe na sosedskem derbiju ni bil preveč zadovoljen.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB