FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Učni proces SŠ Domžale prilagojen športnikom

Sodelovanje Nogometnega kluba Domžale in ostalih športnih klubov v občini s Srednjo šolo Domžale je iz leta v leto boljše in kakovostnejše. Trenutno se samo v prvih letnikih s statusom športnika lahko pohvali 53 dijakov, večina pa jih prihaja prav iz Nogometnega kluba Domžale.

srednja sola kemija

Ena izmed najpomembnejših točk strategije delovanja Mladinskega nogometnega centra je tudi izobrazba mladih nogometašev in v zadnjem obdobju je bil na tem področju narejen velik korak naprej. Nogometni klub Domžale je skupaj z Košarkarskim klubom Helios in ostalimi klubi v občini Domžale dodatno poglobil odlično sodelovanje s Srednjo šolo Domžale, ki je pripravila poseben status za perspektivne športnike. Izkušnje vodstva šole, učiteljev in nekaterih članov MNC NK Domžale lahko spoznate v spodnjem video prispevku…


Srednja šola Domžale, ki je le streljaj oddaljena od glavnega domžalskega stadiona, ponuja vrsto različnih programov. V letošnjem šolskem letu so razpisani programi gimnazije, tehnik računalništva, trgovec – prodajalec, ekonomski tehnik, strojni tehnik, avtoserviser in inštalater strojnih inštalacij.

novoletno druzenje

Vse mlade nogometaše, ki jih zanima izobraževanje na SŠ Domžale, in njihove starše, šola v četrtek, 6. februarja ob 17:00 v učilnici 102 (prvo nadstropje - levo) vabi na poseben informativen sestanek. Več informaciji in potrditev udeležbe (do 05.02.2013) na telefonski številki 031 379 276.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: SŠ Domžale in Sedo Rošić
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB