FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani sklenili jesenski del sezone

Člansko moštvo, strokovni štab in vodstvo ter zaposleni v Nogometnem klubu Domžale so, v sproščenem vzdušju gostišča Na klancu v Medvodah, s skupnim kosilom zaključili jesenski del sezone. Med zbranimi je manjkalo nekaj igralcev, ki so se ob dovoljenju že odpravili na dopust, nekateri se na zimski odmor odpravljajo ta konec tedna, ostali pa bodo v prihodnjem tednu opravili še tri treninge. Dvakratni državni prvaki bodo počivali vse do 16. januarja, ko se bodo začele mesec in pol dolge priprave na spomladanski del sezone.

Orazem za1

Vse zbrane je po slastnem kosilu nagovoril predsednik Nogometnega kluba Domžale Stane Oražem, ki se je v svojih besedah usmeril predvsem v prihodnost. Poudaril je, da ima popolno zaupanje v trenerja Darka Birjukova, njegove sodelavce in tudi igralce. Posledično cilji kluba v spomladanskem delu sezone ostajajo isti in prvi mož Nogometnega kluba Domžale je prepričan, da bodo aktualni slovenski pokalni prvaki tudi v prihodnji sezoni nastopili v Evropi.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB