FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Izbrali ste naj sliko 2011

Dragi navijači, bralci naše spletne strani in prijatelji na Facebooku, zbrali ste najzanimivejšo sliko lanskega leta. Med desetimi predlogi ste največ glasov, kar 108, namenili fotografiji številka ena, na kateri je vratar Nejc Vidmar. Od prihodnjega tedna naprej bo slika krasila zunanjost domžalskega stadiona, izžrebali pa smo tudi štiri nagrajence. Glavno nagrado prejme Katja Majcen.

naj slika 2011 1

O nagradni akciji Naj slika 2011 smo se pogovarjali tudi z Nejcem Vidmarjem, ki je bil v vlogi ''modela'' za zmagovalno fotografijo: ''Fotografija je bila posneta na prijateljski tekmi z Madžari. Mislim, da sem ravno končal s svojim delom, saj sem igral le prvi polčas. Tam je bil tudi klubski fotograf Lado, malo sem se pošalil, on pa me je slikal,'' je o nastanku posnetka dejal domžalski čuvaj mreže, ki je nad končnim izborom presenečen in hkrati tudi navdušen: ''Zdi se mi super, da je moja fotografija zmagala. Lepa akcija s strani kluba in vesel sem, da je največ ljudi glasovalo zame. Bomo videli, kako bo vse skupaj videti na velikem plakatu, saj je slika nekoliko smešna. Ko bom prihajal na trening, jo bom z veseljem pogledal,'' je s širokim nasmeškom na obrazu še dodal Vidmar.

naslovna

Glavna nagrada gre torej v roke Katji Majcen in Domžal. Prejela bo zmagovalno fotografijo s podpisi vseh igralcev članskega moštva Nogometnega kluba Domžale in klubski koledar za leto 2012. Tega prejmejo tudi ostali trije nagrajenci, ki so Sandi Pevc, Marko Hafner in Vesna Žužek. Vse podrobnosti o prevzemu nagrade vam sporočimo v zasebnem sporočilu. Hvala vsem za sodelovanje, nagrajencem iskrene čestitke, novo sliko pa bomo izbirali januarja prihodnje leto.

NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB