FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Video: Matej Oražem o prestopnem roku

Nogometaši Domžal že tretji dan intenzivno vadijo v Umagu in okolici. Tudi v hrvaški Istri vreme ni najboljše za nogomet, a je še vedno prijetnejše kot v Sloveniji, saj se temperatura giblje okoli ničle, malce nagaja le močan veter. V domžalski pripravljalni bazi, Villi Valdepian v Savudriji, je tudi športni direktor Matej Oražem, s katerim smo potegnili črto pod zimski prestopni rok.

valdepian is

Na priprave je skupaj z vratarji odpotovalo 34 igralcev. Doma je ostal le Blaž Brezovački, ki mora zaradi poškodbe mečne mišice do konca tedna obiskovati terapije v Lenartu. Nekaj težav imata tudi Marko Drevenšek (stegenska mišica) in Jaka Ihbeisheh (koleno), ki vadita po posebnem programu, a ne gre za nič hujšega, tako da se bosta kmalu vrnila v poln pogon. Enako velja tudi za Jureta Balkovca, ki ga je ujel blažji prehlad. Domžalčane prva tekma turnirja Istra Winter Cup Novigrad 2012 čaka v četrtek ob 14:30, ko se bodo na igrišču v Umagu udarili s puljsko Istro 1961.

Športni direktor Nogometnega kluba Domžale Matej Oražem o prestopnem roku:

Športni direktor Nogometnega kluba Domžale Matej Oražem o pripravah:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound