FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Igralci odšli na zaslužen dopust

Nogometaši Domžal so se po četrtkovem treningu odpravili na zaslužen dopust. Trener Stevan Mojsilović je po koncu jesenskega dela prvenstva z igralci opravil nekaj manj kot 20 treningov, narejen pa je tudi že okviren načrt priprav za drugi del sezone.

5 trening tr06122012 4

Dvakratni državni prvaki se bodo prvič v novem letu zbrali v petek, 11. januarja 2013. V slabih dveh mesecih pred nadaljevanjem prvenstva bodo opravili 75 treningov in odigrali pet prijateljskih tekem. Skupnih priprav v Savudriji tokrat ne bo, saj bodo Domžalčani vadili le v domačem okolju, tako na igrišču z umetno travo kot tudi na parketu okoliških telovadnic oziroma dvoran.

Rudi Požeg Vancaš

Eden od igralcev, ki je v popolnosti sprejel trenerjevo filozofijo, ki temelji na trdem delu, disciplini in popolnemu podrejanju nogometu, je mladi Rudi Požeg Vancaš. 18-letni ofenzivni zvezni nogometaš, ki je v jesenskem delu sezone večinoma igral na položaju osrednjega napadalca, je s petimi goli prvi strelec Domžalčanov. Z bliskovitim vzponom med najboljše mlade igralce v Prvi ligi NZS se ne obremenjuje, saj je osredotočen le na nogomet in trdo delo, ki ga čaka tudi med dopustom.


Uspešno leto 2012 je z večerjo v gostilni Na klancu v Medvodah, skupaj s trenerji vseh selekcij, proslavila tudi uprava kluba. Predsednik Stane Oražem se je v svojem govoru zahvalil vsem sodelavcem za odlično opravljeno delo skozi celotno leto 2012. Napovedal je tudi lepo prihodnost Nogometnega kluba Domžale, ki se na kadrovskem področju širi iz leta v leto in pri tem naj bi, kljub težkemu gospodarskemu stanju, ostalo tudi v naslednjem obdobju.

Nekaj posnetkov z novoletnega druženja uprave in trenerjev Nogometnega kluba Domžale:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB