FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mujan znova v rumenem!

Dres rumene družine bo v novi sezoni znova nosil Tonči Mujan! 25-letni krilni nogometaš, ki je zadnjih šest mesecev nastopal za turški Umraniyespor, v Domžale prihaja ob izteku posoje.

MujanSeVraca

Mujan je pred januarskim odhodom na tuje v slovenskih tekmovanjih zbral 104 nastope, 11 zadetkov in 19 asistenc. Nekdanji član Krškega, Hajduka in Zadra se bo moštvu priključil že danes, ko bo na sporedu prvo dejanje nove sezone.

''Začetek že komaj čakam, saj igranje tekem kar precej pogrešam. Veliko časa za pripravo sicer ne bo, vendar treninge moramo oddelati po najboljših močeh. Formo bomo seveda dvigali tudi z igranjem prvenstvenih srečanj, ki si bodo hitro sledila. Povedati moram, da je šlo v Turčiji za zelo zanimivo izkušnjo. Začel sem zelo dobro in kljub poškodbi na prvi tekmi, ki me je z igrišč oddaljila za tri tedne, je bilo vse v najlepšem redu. Sledila je prekinitev prvenstva zaradi epidemije. Malce težje je bilo zaradi tega, ker sem moral celotno obdobje preživeti na tujem, s kasnejšo spremembo na mestu glavnega trenerja pa ni šlo vse po načrtih,'' je dejal Mujan.

Hitronogi nogometaš se ob Kamniško Bistrico vrača pod vodstvom glavnega trenerja Dejana Djuranovića, ki ga zelo dobro pozna: ''Skupaj sva sodelovala že v preteklih sezonah, ko smo igrali zares izvrsten nogomet, zato verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Na igrišču je potrebno samo uživati in s tem bodo prišle tudi predstave, ki si jih vsi skupaj srčno želimo.''

''V Domžalah sem se vselej odlično počutil, zato sem vrnitve v poznano okolje, kjer me čakajo zelo dobro poznani soigralci, zelo vesel. Zaključek lanske sezone sem redno spremljal in bilo mi je zares prijetno, ko so fantje potrdili obstanek v ligi, ki ni bil nikoli pod vprašajem. Sezona ni bila takšna, kakršno bi jo lahko pričakovali, vendar čas je za novo poglavje in začenjamo znova. Liga je zelo izenačena, zato verjamem, da bomo v novo sezono vstopili tako kot se za gre,'' je sklenil Tonči Mujan.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB