FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Obvestilo za javnost: Domžale - Olimpija

Nogometaši Domžal se bodo v nedeljo, 21. junija, ob 18. uri, v domačem Športnem parku pomerili z ljubljansko Olimpijo, srečanje 29. kola Prve lige Telekom Slovenije pa bo zaradi ukrepov odigrano pred omejenim številom gledalcev.

ObvestiloZaJavnostDomOli

Zanimanje za nedeljski derbi ljubljanske kotline je zelo veliko, vendar vsem željam tokrat žal še ne bo možno ustreči. Športna tekmovanja morajo namreč še naprej potekati pred skupno največ 500 osebami, zato bodo na stadion lahko vstopili samo akreditirani mediji, lastniki kupljenih letnih vstopnic, klubsko osebje obeh moštev, bližnji sorodniki igralcev ter povabljeni gostje. 

Vsi skupaj si želimo, da se bodo domače tekme čim prej igrale pred navijači, vendar do nadaljnjega zaradi upoštevanja ukrepov s strani Vlade Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, to ne bo mogoče. Naj dodamo, da bomo morebitno povišanje števila dovoljenih obiskovalcev nemudoma sporočili, obenem pa vas naprošamo, da se v času tekme ne zadržujete v okolici stadiona.

Vsem povabljenim obiskovalcem svetujemo, da se na tekmo odpravite pravočasno, saj je potrebno upoštevati varnostne razdalje in določene ukrepe pred samim vstopom na stadion.

Hvala za razumevanje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB