FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Po treh mesecih znova za točke!

Do prve prvenstvene tekme po 6. marcu nas loči manj kot 27 ur! Domači dvoboj med Domžalami in Mariborom, ki bo zaradi preventivnih razlogov potekal za zaprtimi vrati, bo v neposrednem prenosu na RTV SLO 2 pričel ob 20:30. Organiziran ogled bo na voljo tudi v klubskem NK Baru!

JutriZaTocke

“V prvo ligaško srečanje po treh mesecih premora odhajamo z zelo preprosto željo, da naredimo nekaj pozitivnega. Mislim, da bomo vsi malce tavali nekaj časa, da vidimo v kakšnem stanju bomo tako mi, kot tudi vsi nasprotniki. Časa po individualni vadbi je bilo malo. Prvenstvo je prišlo prehitro, odigrali smo namreč samo dve pripravljalni tekmi, skupnih treningov pa v uvodnem tednu ni bilo. Verjetno bodo vsa moštva skozi teh enajst preostalih tekem stopnjevala formo, sam pa si želim, da bomo bili pravi in tekmovalni že na prvi tekmi z Mariborom,” je v pričakovanju jutrišnjega spopada s četrtouvrščenim moštvom Prve lige Telekom Slovenije misli strnil glavni strateg Andrej Razdrh.

Maribor se bo v zadnji dvoboj 26. kola podal z novim glavnim trenerjem. Na klop vijoličastih je nedolgo nazaj sedel Sergej Jakirović, ki je pred tem vodil hrvaško Gorico: “Seveda je bila priprava na tekmo zaradi tega malce otežena. Pod vodstvom novega trenerja so Mariborčani odigrali samo tri pripravljalne tekme, kar je nekaj povsem drugega kot uradni obračuni. Po eni strani je bilo zato torej precej težko, po drugi pa se zavedamo kvalitete Maribora in enostavno vemo, da k nam prihaja ekipa z željo po dokazovanju novemu trenerju, toda optimalno bomo pripravljeni tudi sami.”

Do nadaljnjega bodo vsa prvenstvena srečanja odigrana pred praznimi tribunami, Razdrh pa je ob tem dejal: “Zagotovo bo tudi to vplivalo na potek prvenstva. Moštva, ki imajo glasnejšo podporo bodo v hendikepu, pričakujemo pa lahko tudi več pozitivnih rezultatov s strani gostujočih ekip. Noben ne zna napovedati, kako se bodo premešale karte, in kako bo vse skupaj izgledalo po tej dolgotrajni pavzi, zato se prve tekme že nestrpno veselimo.”

Glavni sodnik tekme bo Matej Jug, v vlogi pomočnikov pa bosta Uroš Bensa in Aleš Skok. Vlogo četrtega sodnika bo opravljal Andrej Žnidaršič.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB