FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Testiranje za COVID-19 uspešno opravljeno

Nogometna zveza Slovenije je v skrbi za zdravje in varnost nogometašev in ostalih deležnikov nogometnih tekem, kljub končani epidemiji v Sloveniji, izvedla testiranje prvoligašev in sodnikov na prisotnost COVID-19.

CovidTest

Testiranje je včeraj potekalo v Ljubljani in Mariboru, rezultati vseh testov pa so bili negativni, kar pomeni, da se lahko ligaški nogomet brez težav nadaljuje. Novih testiranj do konca prvenstva ni predvidenih, so pa možna, v kolikor bi se epidemiološka slika v Sloveniji spremenila. V kolikor bi se v času prvenstva pojavil sum na okužbo s COVID-19, bodo odgovorne klubske službe sprejele potrebne dodatne ukrepe za ugotovitev in morebitno zajezitev okužbe.

Sedaj so izpolnjeni vsi pogoji za nadaljevanje državnega prvenstva, prva tekma Prve lige Telekom Slovenije po epidemiji COVID-19 pa bo že jutri, ko se bosta v Kidričevem pomerila Aluminij in Mura. Domžalčani bodo domačo tekmo 26. kroga odigrala v nedeljo, ob 20.30. Neposredni prenos srečanja bo na RTV SLO 2.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB