FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Zadovoljni s pristopom

Nogometaši Domžal so v petkovem popoldnevu odigrali še drugo pripravljalno srečanje v okviru priprav na povratek Prve lige Telekom Slovenije. Gostujoči dvoboj z Aluminijem je odločil branilec Nikola Vujadinović.

AndrejRazdrhIzjava

“Proti zahtevnemu nasprotniku smo s pristopom lahko zadovoljni. Odpravljati moramo težave, ki so se nam pojavljale v prvenstvu, to pa so lahko prejeti zadetki. Tokrat smo odigrali zelo čvrsto tekmo, bilo je precej borbeno, tako s prvo ekipo, ki je igrala do 70. minute, kot tudi zadnjih 45. minut,” je po dvoboju v Kidričevem dejal glavni trener Andrej Razdrh. Slednji je priložnost za igro ponudil 24 igralcem, med njimi je bilo pet mladincev ter tudi napadalec Dario Kolobarić, ki je v preteklih mesecih bil član drugoligaša iz Doba.

Razdrh je nadaljeval: “Zavedamo se, da ni potrebno vselej delovati všečno, če potem redno izgubljaš točke. Smo v drugačni situaciji in v tej luči smo oddelali tudi srečanje z Aluminijem. Odločilni zadetek smo dosegli s prekinitve, res pa je, da imamo v kreaciji same igre še veliko rezerve, vendar prvi plan je znan. Biti moramo čvrsti, kompaktni in konkretni. Zelo pohvalno so odigrali tudi igralci od 70. do 115. minute. Na igrišču je bilo ponovno veliko mladih, ki so se v tekmo podali hrabro in vidi se, da je pred njimi lepa prihodnost, ter da lahko seveda na njih tudi v prihodnje vselej računamo.”

Moštvi sta torej srečanje odigrali v izvedbi 70+45, toda 42-letni strateg pravi, da je bila to odlična poteza: “Igralni čas je bil malce nenavaden, vendar v dogovoru z domačinom smo želeli vsem nogometašem zagotoviti čim večjo minutažo, saj je šlo za generalko pred prvenstvom. 115. minut igre je tako bilo maksimalno izkoriščenih. Naj dodam, da bo v torek na sporedu še ena pripravljalna tekma z NK Brinje Grosuplje, kjer bodo priložnost za igro dobili predvsem mlajši nogometaši.''

Rumeni bojevniki bodo s ponedeljkom tako vstopili v prvi tekmovalni teden, ki se bo zaključil z ligaškim dvobojem proti NK Maribor: “V prihajajočem tednu sledi odpravljanje detajlov s tekme proti Aluminiju, ki se jih da še izboljšati, nato pa seveda temeljita priprava na nedeljsko prvenstveno tekmo. Vsi se dobro zavedamo s kom se bomo pomerili in kakšni bomo morali biti. Pred nami je 11 final in odločno želimo začeti že prihodnji konec tedna, ko se Prva liga vrača po zares dolgem času.”

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB