FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''V skupinah je bistveno lažje''

Za rumenimi bojevniki so uvodni treningi po zares dolgem premoru. Zadovoljstvo v taboru Domžal tako ne pojenja, kmalu pa se bodo moštvu Andreja Razdrha pridružili tudi vsi tuji nogometaši.

DamjanVuklisevicIzjavaMAJ

“Gre za nekaj, kar nihče izmed igralcev in tudi trenerjev še ni doživel. To je bil zagotovo najdaljši premor v karieri, vendar strokovni štab je pripravil odličen individualni plan, tako da smo se vrnili dobro pripravljeni. Vsa priporočila in ukrepi so bili s strani kluba prav tako dobro obrazloženi, zato igralci s tem nimamo nikakršnih težav. Razkuževanje, merjenje temperature, ohranjanje razdalje in ne koriščenje klubskih prostorov, tako postaja nekaj vse bolj vsakdanjega. Vsi smo namreč komaj čakali, da se vrnemo nazaj na skupne treninge, čeprav zaradi varnostnih ukrepov potekajo malce drugače,” je o trenutnem zelo nenavadnem stanju povedal osrednji branilec Damjan Vuklišević.

24-letni visokorasli nogometaš, ki je ob Kamniško Bistrico prispel lanskega avgusta, je nadaljeval: “Za nami so štirje treningi, ki so na igrišču razdeljenem na četrtine potekali v štirih skupinah. Vsaka skupina ima svojega trenerja, ki nas nadzira, tako da lahko glavni trener glasilke prihrani za začetek prvenstva. Vsaka vadba s soigralci in trenerji je boljša, kot pa individualno treniranje zato, sem res vesel, da smo se vrnili v trenažni proces.”

Treningom se je naknadno že priključil tudi kapetan Senijad Ibričić, ki je uspešno prestal karanteno in testiranje za Covid-19, v naslednjih dneh pa bodo znova prisotni tudi Predrag Sikimić, Nikola Vujadinović in Marco Da Silva: “Vadba poteka v smeri, da se bo prvenstvo nadaljevalo in tudi normalno zaključilo, toda veliko se s tem ne gre obremenjevati, saj na dokončno odločitev nimamo vpliva. Trenutno največ pozornosti posvečamo fizični pripravljenosti in moči. Razmišljamo samo o tem, da se bo prvenstvo nadaljevalo in tako se tudi pripravljamo. Dobro se zavedamo kakšen je nas cilj in slednjega si želimo čim hitreje tudi zagotoviti,” je dejal Vuklišević.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB