FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Dnevi so si dokaj podobni''

Premor zaradi koronavirusa še kar naprej traja in traja, domžalski nogometaši pa so že skoraj mesec dni brez skupnih aktivnosti. Rumeni bojevniki dneve preživljajo v družbi najbližjih, kar je v tem trenutku vendarle nekaj pozitivnega.

Siko3

Levi bočni branilec Gregor Sikošek je svoj vsakdan opisal takole: “Rekel bi, da so si dnevi dokaj podobni. Dopoldne poizkušam biti čim bolj kreativen, tako da razmišljam kako bi si popestril dan. Doma sem pripravil teren za nogometni golf, ki smo ga z družino že kar nekajkrat preizkusili. Občasno pomagam tudi pri opravilih okrog hiše. Popoldne opravim trening po navodilih kluba, pri tem pa me redno spremljata partnerka Saša in hčerkica Sofia s kolesom. Zvečer pogledam kakšno serijo ali pa odigram nekaj video igric s prijatelji.”

Nogometaši in zaposleni so pred dnevi z vodstvom kluba opravili tudi video konferenco: “Ja res je. Lepo je bilo spet videti vse člane ekipe. Govorili smo malce o splošnem stanju in ukrepih, tako vodilni kot mi pa praktično nimamo konkretnejših novic o tem, kdaj bomo znova skupaj. Zavedamo se, da bo to pustilo nekaj posledic tudi na finančnem področju, a se nadejam, da bomo skupaj s klubom, zvezo in vsemi vpletenimi našli najboljšo mogočo rešitev za vse strani. Navsezadnje pa seveda že komaj čakam, da se znova vidimo v živo in ponovno začnemo s skupnimi treningi.”

Scenarij za nadaljevanje prvenstva še ni znan, toda 26-letni branilec si želi, da bi se vse skupaj varno nadaljevalo: “Tako je. Ne želim pa si, da se potek zavleče tako dolgo, da bo vplival na začetek naslednje sezone. Moja velika želja je, da bi igrali pred gledalci in navijači, zavedam pa se, da je stanje zelo nenavadno, tako da tudi odločitev o nadaljevanju sezone ne bo lahko sprejeti. Vsi skupaj že zelo pogrešamo nogomet in bi se čim prej radi vrnili v stare tirnice, saj lahko odločitev o prvaku, mestih, ki vodijo v Evropo in obstanku določi samo rezultat na igrišču,” je odločno dejal Sikošek.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: m24.si

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB