FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pod okriljem NZS brez tekmovanj tudi v aprilu!

Nogometna zveza Slovenije je na seji odbora za nujne zadeve sprejela sklep, da se prekinitev vseh tekmovanj pod okriljem NZS podaljša do preklica. V najboljšem primeru bo tako nadaljevanje Prve lige v začetku meseca maja!

PodaljsanjePavze

Zaradi koronavirusa so bila tekmovanja, tako v mlajših selekcijah, kot tudi na članskem nivoju, sprva prekinjena do konca marca, s sklepom Odbora za nujne zadeve NZS pa je bil prvotni ukrep podaljšan. NZS želi s tem zaščititi zdravje nogometašev, navijačev in funkcionarjev, klubom pa pomagati pri načrtovanju aktivnosti.

Prvi mož NZS Radenko Mijatović je ob podaljšanju ukrepa o prekinitvi tekmovanj dejal: “V trenutni situaciji, ko je nemogoče napovedati konec epidemije, je najpomembnejša skrb NZS in klubov zdravje nogometašev. S podaljšanjem prekinitve bodo klubi lažje planirali svoje aktivnosti. Zdaj je najpomembnejše, da ostanemo doma in naredimo tisto, kar lahko, da skupaj premagamo epidemijo.”

Domžalski nogometaši bodo tako trenirali individualno tudi v prihodnje, saj skupnih vadb še naprej ne bo.

Besedilo: Nejc Berce / NZS

Foto: m24.si

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB