FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Nogomet je za hrabre in odločne

Nogometaši v Prvi ligi NZS bodo ta konec tedna odigrali prvo tekmo drugega dela letošnje sezone. Domžalčani imajo po prvih 18. kolih tekmovanja s tekmo manj 28 točk in zasedajo visoko četrto mesto. Do konca jesenskega dela prvenstva dvakratne državne prvake ločijo še štiri tekme, saj bodo v sredo, 28. novembra ob 18:00, odigrali tudi preloženo tekmo 15. kola proti Mariboru.

Olimpija Ljubljana - Domžale 1:2

Že v soboto ob 16. uri pa se bodo odpravili na ljubljanske Stožice, kjer so v tekočem tekmovalnem letu že osvojili vse tri točke. V uvodnem kolu so varovanci Stevana Mojsilovića slavili z 2:1, oba gola za Domžalčane pa je zabil Saša Aleksander Živec. Slednji tokrat zaradi poškodbe stegenske mišice ne bo v kadru, zaradi podobnih razlogov pa bodo odsotni tudi Darko Topić, Denis Halilović, Jure Balkovec, Žan Majer, Gregor Zabret, Aleks Pihler, Jure Škafar in Tobias Mencigar. Lamin Diallo je zbolel, vprašljiv pa je tudi nastop Darka Zeca, ki je imel na začetku tedna želodčne težave. Žiga Kous je v Murski Soboti prejel četrti rumeni karton v sezon in v soboto nima pravice nastopa.


Srečanje med ljubljansko Olimpijo in Domžalami, ki ga boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v ŠRC Stožice v Ljubljani začelo v soboto, 17. novembra ob 16:00. Tekmo bo vodila sodniška trojka Damir Skomina, Bojan Ul in Matej Žunič, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Roberto Ponis. Gremo skupaj do vrha!

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB