FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''V tem trenutku je zdravje na prvem mestu''

Nogometaši Domžal so še naprej brez obveznosti! Predpisana karantena bo zaradi koronavirusa (COVID-19) trajala najmanj do petka, medtem ko so tekmovalne obveznosti zaenkrat odpovedane vse do konca meseca marca.

SenijadIbricicIzjava

Med premorom, ki traja že šesti dan, rumeni bojevniki prosti čas preživljajo v ožjem družinskem krogu, kapetan Senijad Ibričić pa o aktualnem dogajanju pravi: “Seveda si vsi skupaj želimo čimprejšnjega povratka na zelenice, saj si česa takšnega nismo predstavljali niti v sanjah, toda v tem trenutku je zdravje na prvem mestu. Na to nimamo nikakršnega vpliva. Ko gre za nekaj tako nevarnega, kot je trenutni virus, potem se tudi sami lažje navadimo, da ne moremo početi tistega, kar imamo najraje.”

Domžalčani bi se morali preteklo soboto pomeriti z NK Maribor, že čez nekaj dni pa bi sledilo gostovanje v Kranju: “V teh dneh sicer delamo po individualnih programih, ki smo jih prejeli s strani trenerjev, toda upam, da bo vse skupaj čim prej minilo. Predvsem zaradi varnosti vseh nas, saj si vsi skupaj želimo vrniti v normalen vsakdan in tako znova začeti opravljati naše delo.”

Ibričić, ki se je na zadnji prvenstveni tekmi z Aluminijem v moštvo vrnil prvič po 4. decembru, skupaj s soigralci sporoča naslednje: “Ljudem svetujem, naj upoštevajo nasvete vseh zdravnikov in pristojnih ljudi. Nihče si ne želi še večjih težav, zato moramo spoštovati vse ukrepe, paziti na zdravje in počakati, da nevšečnost mine,” je povedal kapetan dvakratnih državnih prvakov.

Naj dodamo, da bodo informacije o nadaljnjem poteku prvenstva znane kmalu.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: m24.si

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB