FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Domžale prihaja Triglav!

Nogometaši Domžal bodo s prvenstvom nadaljevali v soboto, ko v Športni park prihaja kranjski Triglav! Domači dvoboj 18. kola bo odigran ob 14:45!

SikosekPredTriglavom

V letošnjem koledarskem letu so pred Domžalčani še tri tekme, prva bo na sporedu že v soboto s Triglavom, ki je na zadnji ligaški tekmi z 1:0 ugnal Bravo. Po zadnjem sodniškem žvižgu se je na omenjenem srečanju zaiskrilo med gorenjskim napadalcem Luko Majcnom in vezistom Ljubljančanov Alenom Krcićem, slednja pa sta zaradi tega prejela prepoved igranja na naslednjih šestih oziroma štirih tekmah. “Zagotovo bomo napadali zmago, saj nujno potrebujemo točke. Trener je dobro preučil nasprotnika, tako da imamo dober načrt kako najlažje do gola Kranjčanov. Potrebno bo biti maksimalno zbran v fazi obrambe, prav tako bo potrebno bolje izkoristiti ponujene priložnosti,” je uvodoma dejal branilec Gregor Sikošek.

Rumena družina se je na pretekli reprezentančni premor odpravila po porazu v Ljudskem vrtu, v končnici prvenstva pa si želi popraviti vtis z zadnjih tekem: “Tako kot vsaka tekma je tudi sobotna nova priložnost za dokazovanje in ob enem nova možnost, da pokažemo, da spadamo višje na lestvici. Triglav ima dokaj mlado ekipo, ki pa je zelo razigrana. V aktualni sezoni so že večkrat presenetili, tako da bo potrebno iti v dvoboj zelo resno.”

V preteklih dneh je bilo za delo na voljo malce več časa: “Največ pozornosti smo posvetili izboljšanju fizične priprave in pa izboljšanju posameznih segmentov igre, glede na igralni položaj posameznika. Odigrali smo tudi prijateljsko srečanje s Šampionom, ki je prišlo zelo prav,” je v pričakovanju 32. medsebojne tekme med Domžalami in Triglavom povedal Sikošek.

Srečanje bo v vlogi glavnega sodnika nadziral Alen Borošak, s strani mu bosta pomagala Uroš Benc in Tadej Friš, četrti sodnik pa bo Dejan Vivod. Prenos tekme bo na Planet 2.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Fotolens

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB