FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Razdrh: ''Namen je dosežen''

Domžalčani so tokratnji reprezentančni premor izkoristili za prijateljsko tekmo z moštvom Šampiona, ki nastopa v 3. SNL vzhod. Rumeni bojevniki so po zaslugi Gregorja Sikoška, Josipa Čorluke in Tončija Mujana slavili s 3:0.

AndrejRazdrhPoTekmiSSampionom

V srečanju med Domžalami in Šampionom je na pomožnem igrišču priložnost za igro dobilo osemnajst nogometašev, med katerimi so bili tudi številni mladinci kot so Ivan Makovec, Miha Vrhovnik, Žiga Dajčman, Mark Čeh, Tian Pantelić in Klemen Mihelak. Prve minute v rumenem je zabeležil Jamajčan Kaheem Parris, prvič je po poškodbi kolena zaigral tudi mladi Andrija Radovanović. Prvi del tekme se je zaključil brez zadetkov, nadaljevanje pa so zaznamovale številne spremembe v obeh enajstericah. V 55. minuti je za prvi zadetek na tekmi poskrbel branilec Gregor Sikošek. Prednost je dvanajst minut kasneje z glavo povišal Josip Čorluka, končni izid srečanja pa je v 76. minuti postavil rezervist Tonči Mujan.

Glavni trener Andrej Razdrh je po 80. minutni prijateljski preizkušnji dejal: ''Za nami je naporen teden, ki je vseboval pet treningov s poudarkom na fizični moči. Vse skupaj smo danes zaključili s prijateljsko tekmo, kjer smo lahko videli, da so igralci malce utrujeni. Priložnost za igro so dobili številni mladinci, ki nimajo reprezentančnih obveznosti, predvsem pa tisti, ki doslej v prvenstvu niso veliko igrali. Če se ozremo na celoten teden, ki je za nami, je namen dosežen. Osnovno pripravo smo opravili, v prihodnjih dneh pa nas čaka priprava na zadnje tekme v letošnjem koledarskem letu.''

Nadaljeval je: ''Čakata nas dva prosta dneva, nov teden pa začenjamo s ponedeljkovim jutranjim treningom. V zadnjih dveh domačih tekmah s Kranjčani in Velenjčani moramo narediti vse, da zabeležimo šest točk. Sledilo bo gostovanje v Ljubljani, kjer motivacija ne bo vprašljiva, vendar v tem trenutku je najpomembneje srečanje s Triglavom. V tej prvi domači tekmi moramo določene pozitivne zadeve v igri rezultatsko nadgraditi, ob enem pa odpraviti znane težave v fazi branjenja. Popraviti je potrebno tudi agresivnost, saj kljub temu, da v številnih primerih na treningu izgledamo odlično, na tekmi temu ni tako, vendar tudi to je del procesa,'' je zaključil Razdrh.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB