FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V pripravi na NK Celje

Nogometaši Domžal so z današnjim dopoldanskim treningom vstopili v teden, ki ga bo zaznamovala vrnitev prvoligaškega tekmovanja. Pred nadaljevanjem priprav na sobotni gostujoči dvoboj s Celjem, je razmišljanje podal glavni trener rumenih Andrej Razdrh.

RazdrhPredCeljem

''Z opravljenim v preteklih dneh sem zelo zadovoljen. Sprva smo si dobro odpočili, nato pa so fantje poprijeli za delo in se tako vrnili v proces treningov. Trenutno stanje je znova takšno, da je na voljo zelo malo igralcev, saj imajo številni fantje reprezentančne obveznosti, kar je po eni strani odlično, po drugi strani pa nam to otežuje ekipno delo. Tisti, ki so bili tukaj in redno trenirali, so svoje delo opravili fantastično. Imeli smo kar precej treningov, zaradi številčnosti pa nismo uspeli odigrati prijateljske tekme. K prvemu moštvu je bilo priključenih tudi kar nekaj mladincev, vendar tudi oni imajo svoje tekmovalne obveznosti. Bilo je pestro, ampak zelo pozitivno, ob enem pa sem vesel, da smo po dolgem času znova opravili lepo število normalnih treningov,'' je dejal Razdrh.

Člani reprezentance Slovenije do 19 let so se moštvu že priključili. Estonska nogometaša Rauno Sappinen in Mattias Kait, ki sta v dvoboju z Belorusijo (0-0) in Nemčijo (0-3) skupno gledano odigrala 90. minut se bosta v Domžale vrnila nocoj, Sven Karič, Matija Rom in Janez Pišek pa bodo v klubskih barvah znova nastopili nemudoma po torkovi odigrani tekmi mladih reprezentanc Slovenije in Madžarske. ''Najprej moramo počakati, da se v celoti ponovno zberemo, nato je potrebno oceniti v kakšnem stanju so igralci, ki so zastopali reprezentance. Načeloma se zahtevnega sklopa tekem, ki bo vseboval tudi dve izjemno pomembni četrtfinalni srečanji pokala Slovenije, veselim. Ritem bo znova naporen, vendar v tem trenutku nas je vseeno malce več, kot pred kratkim, prav tako smo se tudi še bolje spoznali. Kadrovska izbira je tako širša, zato sem pred nadaljevanjem prvenstva zelo optimističen.''

Andrej Razdrh je pretekli konec tedna pozdravil novo okrepitev v obrambni vrsti. Sodelovanje do konca aktualne sezone je z Domžalčani namreč sklenil 33-letni Nikola Vujadinović: ''Nikola je naredil izjemno dober prvi vtis. Vidi se, da gre za pravega profesionalca, ki je v svoji nogometni karieri odigral veliko število zahtevnih tekem. Zelo sem vesel, da se nam je pridružil, z njim in Maticem Finkom pa smo v fazi branjena dobili to, kar smo potrebovali. S tem, ko je NK Domžale okrepil Nikola Vujadinović sem prepričan, da se bodo v vseh pogledih dvignili tudi ostali fantje. Kot sem že dejal, več nas bo, posledično bomo odvisni od večjega števila igralcev, tako da vsekakor gre za ogromno pridobitev in mogoče se v tem trenutku tega niti ne zavedamo. Res je, da ni bil v igralnem pogonu, vendar prepričan sem, da se bo v moštvu vklopil zelo hitro, saj se zelo jasno vidi, da je preprosto navajen visokega ritma, ter da nam bo v nadaljevanju prvenstva zelo pomagal,'' je zaključil 42-letni strateg.

Nogometaše Domžal v naslednjih dneh čakajo štirje treningi, v soboto ob 18:45 pa bo na sporedu dvoboj 14. kroga Prve lige Telekom Slovenije.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB