FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

November je mesec Anine zvezdice

Prebudite se in pomagajte, hkrati pa si še brezplačno oglejte nogometno tekmo! Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica pripravljata dobrodelno akcijo z nazivom ''November je mesec Anine zvezdice''.

Anina zvezdica

Dvakratne državne prvake predzadnji mesec v letu čakata dve domači tekmi, prva proti Gorici bo 7. novembra ob 17:00, druga proti Celju pa 24. novembra ob 16:00. Na obeh bomo pred vhodom na stadion zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Vsak obiskovalec, ki bo s seboj prinesel najmanj dva primerna izdelka, si bo lahko posamezno tekmo ogledal brezplačno.


Zbrane izdelke bo Nogometni klub Domžale predal Anini zvezdici, ki s svojimi akcijami skozi celotno leto zbira hrano z daljšim rokom uporabe. Slednjo namenja družinam, ki so na robu preživetja in jim tako v teh težkih časih pomaga preživeti vsakdan. Omenjena akcija je del Božične akcije Anine zvezdice, ki bo z zbrano hrano že drugo leto zapored polepšala božične praznike socialno ogroženim družinam.


Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica z roko v roki sodelujeta od letošnjega maja, ko so nogometaši dvakratnih državnih prvakov darovali večjo količino hrane z daljšim rokom uporabe. Sodelovanje se je dodatno poglobilo na začetku letošnje sezone, ko se je vodstvo kluba odločilo, da bo hrbtno stran dresa članskega moštva krasil logotip Anine zvezdica. V novembru pa bomo torej pripravili prvo skupno akcijo obeh organizacij. Verjamemo, da se boste navijači Nogometnega kluba Domžale odzvali v velikem številu in pomagali polepšati božične praznike družinam, ki živijo na robu preživetja.

November je mesec Anine zvezdice

Opozorilo! Zbiramo le hrano z daljšim rokom uporabe! Gremo skupaj do vrha, ob tem pa še skupaj pomagajmo družinam v stiski! Veselimo se že vašega obiska.

NK Domžale!

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound