FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Poškodba je preteklost

Pred varovanci Simona Rožmana so še zadnji dnevi priprav na nedeljsko domačo tekmo 5. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Dvoboj s Celjem bo v domžalskem Športnem parku odigran ob 18. uri.

Potem ko so rumeni bojevniki v 4. krogu državnega prvenstva v Sežani klonili z 2:1, je najsvetlejšo točko srečanja predstavljala vrnitev Dejana Lazarevića, ki je na igrišče stopil prvič po 15. maju 2019.

“Poškodba, ki sem jo utrpel na tekmi z Olimpijo, je preteklost. Uspešno je sanirana in tega sem zelo vesel, saj je občutek, ko z ekipo začneš znova trenirati na polno, zares odličen,” je sprva dejal izkušeni krilni nogometaš.

Nadaljeval je: “V kvalifikacijah za evropsko ligo se nam ni izšlo po načrtih, čeprav smo igrali zelo dobro in v nekaterih segmentih igre celo presegli Malmö, ampak v nogometu ne zmaga zmeraj zasluženejši oziroma tisti, ki je pokazal več. Na prvi domači tekmi smo potrdili za kako resno ekipo veljamo, vseeno pa lahko kljub porazu povem, da smo s tem naredili še en korak višje v prepoznavnosti Domžal na evropski sceni.”

Po štirih nepopolnih krogih v domačem prvenstvu Domžalčani niso na želenih mestih, vendar Lazarević v nov izziv zre optimistično: “Kar se tiče domačega prvenstva, je dejstvo takšno, da smo malce padli v formi, ampak prepričan sem, da bomo s trdim delom in našo prepoznavno igro negativni niz hitro izbrisali in obrnili v našo prid. Ob enem je potrebno priznati, da nas nihče izmed nasprotnikov ni nadigral, ampak so zgolj izkoristili naše napake. Treningi potekajo na visokem nivoju, zato sem prepričan, da lahko v nadaljevanje prvenstva vstopimo z zmago. V zadnjih dvobojih nismo imeli kančka sreče, vendar se nadejam, da bo tokrat drugače. Znotraj moštva se med seboj vsi odlično razumemo, prav tako stvari odlično izgledajo tudi na treningu, zato sem pred tekmo, v katero se podajamo z jasnim ciljem, prepričan v naš uspeh.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB