FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Obisk najstarejših navijačev

Nogometaša članske ekipe Nogometnega kluba Domžale Luka Elsner in Rok Hanžič sta v domu upokojencev Domžale obiskala najstarejše privržence dvakratnih državnih prvakov. Naletela sta na topel sprejem tamkajšnjih stanovalcev, ki so se izkazali za dobre poznavalce slovenskega nogometa in izjemno zveste navijače domžalskega kluba.

skupinska du

Branilca Domžal sta v družbi starejših preživela zanimivih trideset minut, v katerih sta spoznala mnenje starejše populacije o njihovih igrah. Ob družbi nekdanje poslanke državnega zbora Cvete Zalokar Oražem, je s strani stanovalcev in vodstva doma padel predlog, da ustanovijo svojo navijaško skupino. O imenu se še niso zedinili, vendar je med favoriti zagotovo naziv ''Sive celice''.

Elsner du

Prve navijaške rekvizite in deset prenosljivih letnih vstopnic sta jim že priskrbela Rok in Luka, ki sta bila nad obiskom in sprejemom navdušena: ''Z njihove strani nisem pričakoval tako aktivne udeležbe. Nekatere babice so me kar nekoliko presenetile, ko so dejale, da spremljajo šport na splošno, nogomet pa še posebej podrobno. V zadovoljstvo nam je bilo vzpostaviti stik z ljudmi v domu, saj je stadion le streljaj oddaljen od ustanove in žalostno bi bilo, da ne bi sodelovali in jim omogočili, da nas podprejo tudi na stadionu,'' je bil navdušen Luka Elsner, ki bo najstarejše podpornike na tekmi lahko pozdravil že v soboto ob 13. uri, ko bodo domžalsko ekipo podpirali na obračunu proti HiT Gorici.

darila du

V prihodnje bodo imeli najsrečnejši člani novega Medgeneracijskega centra Bistrica, ki že predstavlja ''severno tribuno'' domžalskega stadiona, neposredni pogled na igrišče in bodo lahko brezplačno uživali ob gledanju tekem. V Nogometnem klubu Domžale se novih sosedov že veselimo in jih hkrati tudi pozdravljamo.

cveta du

NK Domžale
Foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB