FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Krševan Santini se vrača v Domžale

Z bližanjem začetka priprav na novo sezono se nadaljuje izpopolnjevanje igralskega mozaika. Z vratarjem Krševanom Santinijem, ki je bil v spomladanskem delu sezone član rumenih kot posojeni igralec NK Osijeka, smo podpisali enoletno pogodbo. 

 nkd 21 santini

“Krševan je v pol leta posoje pri nas pokazal in dokazal, da je zmožen prinesti dodano kvaliteto naši ekipi. Iz tekme v tekmo je bil boljši, kar je bil glavni razlog, da smo z Osijekom poiskali skupen dogovor za prestop Krševana v NK Domžale,” je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Matej Oražem.

32-letni hrvaški vratar se je Domžalam kot posojeni igralec Osijeka pridružil februarja letos. Nastopil je na 18 tekmah Prve lige in se ob izkazal z odličnimi obrambami. Svojo mrežo je nedotaknjeno ohranil trikrat, ob tem pa prispeval pomemben delež h končnem tretjem mestu in preboju v kvalifikacije za evropska tekmovanja.

“Veseli me, da bom še naslednje leto član rumenih rumenih. V Domžalah se počutim odlično in tu sem izredno zadovoljen, zato odločitev o podpisu pogodbe ni bila težka. Predvsem bi se za zaupanje zahvalil vodstvu kluba in svojim soigralcem, s katerimi smo v spomladanskem delu prikazali odlične igre. Kmalu nas namreč čaka kar nekaj zahtevnih izzivov in vseh se že izjemno veselim - tako od prihajajočih nastopov v evropskih tekmovanjih, kot domači Prvi ligi. Obenem bi se rad zahvalil vodstvu NK Osijek in vsem soigralcem, s katerimi sem si delil garderobo. Veseli me, da spoštujejo mojo željo in mi omogočijo prestop v klub, kjer bom imel na voljo več igralnega časa, hkrati pa se kot vratar še naprej razvijal. Prepričan sem, da je podpis pogodbe z Domžalami pravi korak v moji karieri in komaj čakam, da se nova sezona prične,” je ob podpisu pogodbe dejal Santini. 

To je že druga kadrovska novica v dveh dneh. V petek se nam je za naslednji dve leti pridružil bočni branilec Josip Ćorluka

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB