FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prvi novinec v rumenem dresu je Josip Ćorluka

V novi sezoni, ki jo bomo pričeli z boji v evropskih tekmovanjih, bo v moštvu tudi nekaj novih obrazov. Prvi novinec v domžalskem dresu je branilec Josip Ćorluka, ki je do sedaj nosil dres ekipe Široki Brijeg, z Domžalami pa je podpisal dveletno pogodbo. 

 nkd 8

“Josipa smo spremljali že polno leto, odkar smo se začeli pripravljati na lanski obračun s Širokim Brijegom. Gre za igralca, ki lahko kvalitetno zapolni več igranih položajev, prav polivalentnost pa je v napornem ritmu, ki nas čaka tako poleti, kot jeseni, izjemno pomembna. Je izjemno srčen in borben igralec, to pa so karakterne lastnosti, ki so v ekipah vedno še kako dobrodošle,” je ob podpisu pogodbe s Ćorluko dejal športni direktor Matej Oražem.

Za 24-letnega Ćorluko bo to prvi preizkus na tujem, saj je vso svojo kariero preživel v dresu ekipe Široki Brijeg. Sprva je bil član mladinskih selekcij, nato pa je v sezoni 2014/15 debitiral še med člani. Za mlade reprezentance Bosne in Hercegovine je skupaj zbral 23 nastopov. 

“V čast in zadovoljstvo mi je, da sem podpisal pogodbo z Domžalami. Vem, da gre za izjemno organiziran spoštovan klub, zato se novega izziva veselim. Nekaj pomoči pri moji odločitvi je imelo dejstvo, da sem Domžale že obiskal lani, ko smo s Širokim Brijegom tu gostovali v okviru kvalifikacij za Evropsko ligo. Že takrat sem bil nad samo organizacijo kluba in kvaliteto moštva navdušen, tako da se novega poglavja v svoji karieri že izredno veselim. Komaj čakam, da spoznam moje nove soigralce in da začnemo z delom za novo sezono. Vsekakor bo le-ta zahtevna, saj nas najprej čakajo zahtevne kvalifikacije v evropskih tekmovanjih, nato pa se kmalu začne še domače prvenstvo, tako da delo zagotovo ne bo lahko. Vendar to predstavlja nov izziv in z ekipo se bomo prav gotovo skušali čim bolj približati izpolnitvi ciljev tako v Evropi, kot v domačem prvenstvu. Prepričan pa sem, da je pridružitev Domžalam pravi korak za razvoj moje kariere in da nam bo s skupinskim trdim delom uspelo izpolniti želje klubskega vodstva,“ je ob podpisu pogodbe povedal desni bočni branilec. 

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB