FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gnezda Čerin in Rom vpoklicana v mlado slovensko reprezentanco

Adam Gnezda Čerin in Matija Rom, standardna člena prve enajsterice domžalskega članskega moštva, sta si z dobrimi predstavami prislužila vpoklic selektorja Primoža Glihe v slovensko izbrano vrsto do 21 let. 

image.png 

Mlada slovenska reprezentanca se bo v prvih dneh junija pomerila na dveh prijateljskih srečanjih. Prvo bo z izbrano selekcijo Švice v mestu Aarau odigrala 7. junija, tri kasneje pa se bo v Lendavi srečala še z mlado reprezentanco Gruzije. 

Domžalska upa sta v tej sezoni pokazala konstanto v igri in se zato redno uvrščala v prvo postavo domžalske članske selekcije. 19-letni Adam Gnezda Čerin je zaigral na 35 tekmah Prve lige in bil s sedmimi zadetki tretji strelec moštva, takoj za izkušenejšima Shamarjem Nicholsonom in Senijadom Ibričićem. Obenem je bil Gnezda Čerin s šestimi asistencami drugi najučinkovitejši domžalski podajalec. 

nkd 7 rom

Leto starejši Rom je v svojo statistiko v pravkar končani sezoni vknjižil 25 nastopov za domžalski klub, temu pa dodal tri asistence, s čimer je na tretjem mestu klubskih asistentov izenačen z Gabrom Dobrovoljcem. 

Obema mladima nogometašema seveda čestitamo za uvrstitev v lader izbrane vrste, ob tem pa tako njima kot reprezentanci želimo srečo na prihajajočih prijateljskih preizkušnjah. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB